Skip to:
Content
Pages
Categories
Search
Top
Bottom

Forum Replies Created

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • Avatar of aberrantlitprof
    aberrantlitprof
    Member

    @aberrantlitprof

    @shaista here is the link to that conversation: http://buddypress.org/community/groups/installing-buddypress/forum/topic/buddypress-1-6-multisite-help/
    In my case, I had to add ( ‘BP_ROOT_BLOG’, $blog_id ); with “2” replacing “$blog_id”. Hope that helps.

    I’m running out of time for a solution so I hope one is found soon. I’ve been building an online class website and classes start in about a week.

    Avatar of aberrantlitprof
    aberrantlitprof
    Member

    @aberrantlitprof

    Now that I’ve been able to “successfully activate” BP on a sub site (thank you @djpaul) this is my next hurdle. There is no BP toolbar in the WP dashboard. I have a multisite installation running on WP 3.4.1 with BP 1.6. (Yes, I’m a newbie when it comes to most code, WP and BP.) If it matters at all, I’m on OS X 10.7.4 using Safari 6.0.

    I hope any solution you provide can help both @nlmdep and myself.

    Avatar of aberrantlitprof
    aberrantlitprof
    Member

    @aberrantlitprof

    THANK YOU! After setting the BP_ROOT_BLOG in wp-config.php to the ID of the subsite, BP was “successfully activated.” Except that when I try to run the installation wizard it tells me I “do not have sufficient permissions to access the page.” I am listed as admin for the subsite … There may be a larger issue with WP install or conflict with a plugin?

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)