Skip to:
Content
Pages
Categories
Search
Top
Bottom

Forum Replies Created

Viewing 15 replies - 1 through 15 (of 15 total)
  • Avatar of abray
    abray
    Participant

    @abray

    I am using the Genesis Framework so I installed the Genesis Simple Edits and removed it.

    Avatar of abray
    abray
    Participant

    @abray

    Never mind. I figured it out.

    Avatar of abray
    abray
    Participant

    @abray

    It was in maintenance mode. I turned it on for now. Thank you – http://goo.gl/ftazJ.

    Avatar of abray
    abray
    Participant

    @abray

    Wow @mercime, I’d need a professional to do all that for me! I’ll go read the link you sent to me. Thanks!

    Avatar of abray
    abray
    Participant

    @abray

    Thank you Paul. I cannot seem to find my posts after I write them. So I’ve had to bookmark the URLs to come back here.

    Avatar of abray
    abray
    Participant

    @abray

    I found on here somewhere (??? sorry I can’t find it now) – that if you COPY the Settings folder from the MEMBER folder in the Buddypress CORE over to the MEMBER folder in your THEME – it will resolve our issue.
    Copy the ENTIRE Settings folder from here
    …./wp-content/plugins/buddypress/bp-themes/bp-default/members/single/settings

    to here — be sure to put it in YOUR THEME FOLDER

    …./wp-content/themes/YOUR THEME FOLDER/members/single

    This worked fine for me.

    Avatar of abray
    abray
    Participant

    @abray

    Thank you. I am a novice at this @naijaping. Would you happen to know how I would do this or is it theme specific or do I change it in the Buddypress system itself?

    Avatar of abray
    abray
    Participant

    @abray

    After almost a year, I am finally getting an actual social network built. But when using the code provided to make a three column member page – it’s also changing the CSS to the Member & Group widgets which I do not want. Their layout is just fine.

    How can I apply this CSS so that it is only on say the Member or the Group page only and doesn’t effect the Member or Group Widget? Thank you in advance for you help. :)

    MEMBER CODE

    ul#members-list li {
    display:inline-block;
    width:30%;
    margin:6px;
    }

    GROUP CODE

    ul#groups-list li {
    display:inline-block;
    width:30%;
    margin:6px;
    }

    Avatar of abray
    abray
    Participant

    @abray

    Thank you! I will do that now.

    Avatar of abray
    abray
    Participant

    @abray

    There are two on the Featured Plugin page. Take a look – http://buddypress.org/extend/plugins/. Hope that helps.

    Avatar of abray
    abray
    Participant

    @abray

    First, I just noticed that the name next to my comments now show “Deleted User.” I don’t understand why I would be a deleted user when I only made an “accident” and didn’t post in two places on purpose. I am learning as I go along. Good grief.

    I am using a NON-buddypress theme. I did install the BP Template pack and I did follow all of the noted instructions so that the files were carried over to my theme. Everything worked fine but the Settings tab – when clicked it “did nothing.” There are several discussions on here about take Settings Folder from the CORE BP files and copy it into the MEMBER FOLDER in the THEME folder. When I do that – the tab works however, the page is NOT formatted like the remainder of the Buddypress pages – it has NO FORMAT AT ALL.

    Again, I apologize for posting in two areas. And hopefully I won’t have to post over here anymore if I get this resolved.

    Avatar of abray
    abray
    Participant

    @abray

    I am sorry Paul, I am new to this. Only submitted one other question prior to this. No matter what theme I select, the settings button will not execute. When I copy the Settings file into my theme folder under Members, then it works… however none of the CSS is there. All tabs work right, except the settings. I would think that we would leave all files in tact from the CORE and not have to move things around. I’ll wait for a reply.

    Avatar of abray
    abray
    Participant

    @abray

    it worked… yes, I do need to tweek it! You are a genius! thank you!

    Avatar of abray
    abray
    Participant

    @abray

    thank, gonna try it now and i’ll let you know.

    Avatar of abray
    abray
    Participant

    @abray

    I would like to know this same answer. I am going to re-post if no one responds.

Viewing 15 replies - 1 through 15 (of 15 total)