Skip to:
Content
Pages
Categories
Search
Top
Bottom

Forum Replies Created

Viewing 19 replies - 1 through 19 (of 19 total)
  • Avatar of bhappy
    bhappy
    Participant

    @bhappy

    Labels in “My Account” – Groups and Album…and also the “Change Avatar”

    Avatar of bhappy
    bhappy
    Participant

    @bhappy

    Okay I will check back in a few days…thanks.

    Avatar of bhappy
    bhappy
    Participant

    @bhappy

    I installed your BuddyPress Extended Settings plugin but I dont see the settings for changing the labels for “My Account” or for the “Album”. Can you direct me?

    Avatar of bhappy
    bhappy
    Participant

    @bhappy

    Okay great I will thanks.

    Avatar of bhappy
    bhappy
    Participant

    @bhappy

    I could not get this to work at all. I dont know what I’m doing wrong. Is there an easier way to do this. Does anyone do custom work that could do this for a fee. Let me know. Thanks.

    Avatar of bhappy
    bhappy
    Participant

    @bhappy

    great

    Avatar of bhappy
    bhappy
    Participant

    @bhappy

    Great…can you keep me posted via this post when all is upgraded. Thanks.

    Avatar of bhappy
    bhappy
    Participant

    @bhappy

    thamks

    Avatar of bhappy
    bhappy
    Participant

    @bhappy

    okay thanks….

    Avatar of bhappy
    bhappy
    Participant

    @bhappy

    Try this but it did not work -

    Create another user, give them admin privileges, and a name other than ‘Admin’.

    the post still appeared in the “Activity” of the network. Why?????

    Avatar of bhappy
    bhappy
    Participant

    @bhappy

    got it to work…thanks

    Avatar of bhappy
    bhappy
    Participant

    @bhappy

    Okay a I know about Twitter. I clicked on my “mention” and I got this response:

    Sorry, there was no activity found. Please try a different filter.

    So do I go to my friends page to mention….I tried in my comments to @name but nothing happened…lost here.

    Avatar of bhappy
    bhappy
    Participant

    @bhappy

    I’m using Dynamix theme. No I am not using a child theme. when I use the BP links my logo wont show up, but when I use the links in the menu that I created the logo populates. When I switch to the bp default theme I have the same problem. so I thought if I disable the BP menu all together I could avoid that problem???

    Avatar of bhappy
    bhappy
    Participant

    @bhappy

    Went thur all the steps but it did not work for me.

    Avatar of bhappy
    bhappy
    Participant

    @bhappy

    Thanks…

    Avatar of bhappy
    bhappy
    Participant

    @bhappy

    Oh just thought about what you are asking…..I took off my “coming soon” page, logged out, then went to my site…now I can see the registration page….Thanks just was not thinking….could not see the registration page because I was already logged in as admin…many thanks…..

    Avatar of bhappy
    bhappy
    Participant

    @bhappy

    I dont quite understand the whole question….I am logged in…what do you mean by redirected away from registering?????

    Avatar of bhappy
    bhappy
    Participant

    @bhappy

    I checked it with the bp-default theme and it did not work there either. The registration page I’m using is the one the bp setup for me by default http://www.mysite.com/register but it goes automatically to my homepage http://www.mysite.com/

    Avatar of bhappy
    bhappy
    Participant

    @bhappy

    Yes I’m using a purchased theme called Dynamix. Yes I have enable new registration in wp-admin and the I did this in admin under Buddypress – Pages

    Registration

    Associate WordPress Pages with the following BuddyPress Registration pages.
    Register New Page View – Register
    Activate New Page View – Activate

    The Activate page is working but not the Register.

Viewing 19 replies - 1 through 19 (of 19 total)