Skip to:
Content
Pages
Categories
Search
Top
Bottom

Forum Replies Created

Viewing 11 replies - 1 through 11 (of 11 total)
  • Avatar of Chiangmai
    Chiangmai
    Participant

    @chiangmai

    Exactly the same problem.

    Emails have been sent most end up in spam boxes of new registrants. Clicking on link goes to site and produces “invalid activation key” .

    If new registrants had then gone to home page to log in they can access their accounts but all stop at “invalid activation key” ,very frustrating!

    Any answers?

    Avatar of Chiangmai
    Chiangmai
    Participant

    @chiangmai

    Thank you.

    It is mainly those in China & HK that have complained about the loading speed,but I do know they are not on dial up.

    Avatar of Chiangmai
    Chiangmai
    Participant

    @chiangmai

    Finally found a translator plugin that works well for me on the blog and the forum.

    “TranslateThis Button”

    Avatar of Chiangmai
    Chiangmai
    Participant

    @chiangmai

    It was provided by Google.

    I don’t know where to add it that’s why I asked the question.

    Avatar of Chiangmai
    Chiangmai
    Participant

    @chiangmai

    Thanks to SweetCaptcha for a quick response and solution.

    Small (very small) donation sent. (-:

    Avatar of Chiangmai
    Chiangmai
    Participant

    @chiangmai

    But isn’t the punycode in effect ASCII? And the uploads were working fine before.

    And the avatar & forum uploads are working now we have increased the disk space,some other problem perhaps?

    Avatar of Chiangmai
    Chiangmai
    Participant

    @chiangmai

    Almost as basic as forgetting to switch on- it was disk space! Duh!

    Any comments on:

    BuddyPress album.

    What settings are recommended?

    Maximum file size (mb) that can be uploaded :
    Album Image Size:
    Thumbnail Image Size:

    Thanks

    Avatar of Chiangmai
    Chiangmai
    Participant

    @chiangmai

    I had switched my Hotmail.com email accounts to Outlook, switching back to Hotmail.com has resolved the problem.

    Avatar of Chiangmai
    Chiangmai
    Participant

    @chiangmai

    Has already deactivated BP Disable activation.

    Tried both “mail from” and WP-Mail-SMTP, neither work now trying WP SMTP Config

    Any ideas why CAPTCHA does not work on “register” page?

    Avatar of Chiangmai
    Chiangmai
    Participant

    @chiangmai

    New users not receiving confirmation email and no “user signup” confirmation to my admin email- what is the solution please?

    Avatar of Chiangmai
    Chiangmai
    Participant

    @chiangmai

    Thank you.

    Forums now up and new members can register/sign up!

Viewing 11 replies - 1 through 11 (of 11 total)