• core posted on the forum topic Firefox and Login issues in the group How-To and Troubleshooting: 4 years ago

    Nevermind, User Error!!! realized I had not deleted cookies yet, don’t know what I was thinking, so I went in and deleted all cookies related to my site from Firefox and tried logging in, this time I got the menus like I should… Okay, another step complete, time to start adding other plugins and more [...]

  • core posted on the forum topic login plugin problem in the group How-To and Troubleshooting: 4 years ago

    @vermva Just FYI – I was having the same issue with FF, worked okay in IE and Chrome… Been digging through threads here, hit this one… realized I had not deleted cookies yet, don’t know what I was thinking, so I went in and deleted all cookies related to my site and tried logging in, this [...]

  • core posted on the forum topic Firefox and Login issues in the group How-To and Troubleshooting: 4 years ago

    Hmmm, before someone asks…
    Clean install of WP 3.0 downloaded this morning
    BP version is 1.2.5.2
    Installed to /public_html/
    MU is subdomain and working fine

    Those are the questions I see on the list that pertain to this…

  • Using Firefox I can go to the mainpage of my testing site and log in, but it always comes back looking as if I did not log in. Still has ‘Log In’ at the top instead of the ‘My Account’ ‘My Blogs’ ‘ Notifications’ options. Working just fine in IE and Chrome. The credentials are [...]

  • core posted on the forum topic WP Administration Panel in the group How-To and Troubleshooting: 4 years ago

    @John, I’m guessing you’re using Firefox possibly?

    I have the same issue using FF, but IE works fine… actually came here looking for a solutions to that issue.