Skip to:
Content
Pages
Categories
Search
Top
Bottom

Forum Replies Created

Viewing 15 replies - 1 through 15 (of 15 total)
  • Avatar of ProgramerJutsu
    ProgramerJutsu
    Participant

    @harvey1233

    Sorry i meant to have 1 but i guess i forgot about that other 1.

    Avatar of ProgramerJutsu
    ProgramerJutsu
    Participant

    @harvey1233

    I guess i will have to deal with my static links until i can figure out how to refresh the data.
    Or until i create my own forum platform. haha

    Avatar of ProgramerJutsu
    ProgramerJutsu
    Participant

    @harvey1233

    Well Poopie

    Avatar of ProgramerJutsu
    ProgramerJutsu
    Participant

    @harvey1233

    Forum index: front page. (so people can see forum categories)

    i had something like it when i copied the source html but it didn’t update and was not formatted correctly
    Like this:
    Main page ——————————————– search bar
    Menu: Main page: About: Forum Index: Blogs: Members: Groups : Activity
    Forum:
    Forum topics:
    a
    b
    c
    d
    e

    http://justinharvey.com/F/

    Avatar of ProgramerJutsu
    ProgramerJutsu
    Participant

    @harvey1233

    WOW this is frustrating…
    The only appearance that looks right is when i copy the source html. If i can manage to get rid of the div/sidebar correctly.

    It doesn’t update though, =(

    Still cant figure out how to get it to work though buddy press settings

    Avatar of ProgramerJutsu
    ProgramerJutsu
    Participant

    @harvey1233

    Still having issues with this Forum: Index -> main page

    Avatar of ProgramerJutsu
    ProgramerJutsu
    Participant

    @harvey1233

    K, I’m doing it the way you said because when i update my files in buddy press the html that i copied stays the same.
    Props xD

    Avatar of ProgramerJutsu
    ProgramerJutsu
    Participant

    @harvey1233

    I was wondering about that xD

    Avatar of ProgramerJutsu
    ProgramerJutsu
    Participant

    @harvey1233

    It seems like there are advertisements to different sites. The ads pop up from text within my web page. I installed a few widgets and now the ads are stuck on my site. i deactivated all my widgets and they did not disappear, except when i deactivated buddy press and cleared my entire site. =0

    Actually i see them on this buddy press page too maybe its a program within my computer.

    So you don’t see ads hypertext ads on buddy press?

    I downloaded a program from http://www.apachefriends.org/en/xampp.html recently that installed 4 sub programs (accidentally)

    thanks

    Avatar of ProgramerJutsu
    ProgramerJutsu
    Participant

    @harvey1233

    I’m new to html and web design. Thanks again

    Avatar of ProgramerJutsu
    ProgramerJutsu
    Participant

    @harvey1233

    Ah that would work. Check out my front page though. it seems to work flawlessly, i only have 1 forum though.

    I was trying to do that earlier but i wasn’t able to figure out how to apply the forum to the front page,
    thanks for helping

    Avatar of ProgramerJutsu
    ProgramerJutsu
    Participant

    @harvey1233

    what worked for me was to copy the source code of my forum page and slap in into the home page, + editing

    Avatar of ProgramerJutsu
    ProgramerJutsu
    Participant

    @harvey1233

    Surf cannon is the link. i have no widgets active and still i get these blasted ads, what the he__!
    Is this really built into Buddy press?

    Avatar of ProgramerJutsu
    ProgramerJutsu
    Participant

    @harvey1233

    Also i am trying to add CSS to My pages and cant figure it out. any tips?

    Avatar of ProgramerJutsu
    ProgramerJutsu
    Participant

    @harvey1233

    Thanks also in word press/ buddy press, under the pages tab of editing you can click your page and hit text instead of view and enter your html there.
    Good tips, thanks

Viewing 15 replies - 1 through 15 (of 15 total)