Skip to:
Content
Pages
Categories
Search
Top
Bottom

Forum Replies Created

Viewing 11 replies - 1 through 11 (of 11 total)
  • Avatar of matthew.hout
    matthew.hout
    Participant

    @matthewhout

    This has been resolved. Thanks to all those help and shout out to @mcpeanut

    Avatar of matthew.hout
    matthew.hout
    Participant

    @matthewhout

    I thought I read somewhere it was best to have WP set up as multisite. I may start another site at somepoint… you recommend it being single?

    Avatar of matthew.hout
    matthew.hout
    Participant

    @matthewhout

    Interesting… skype: matthew.t.hout

    Avatar of matthew.hout
    matthew.hout
    Participant

    @matthewhout

    I thought this all would be simple. LOL

    When I go to register as a test for the site I never get an email to validate and gain access.

    Several questions to follow that:
    Do folks who register to the website also have access to WP?

    Anyone interesting in doing all this for me?

    Avatar of matthew.hout
    matthew.hout
    Participant

    @matthewhout

    @aces @mcpeanut I don’t know what happened, but I re-installed BuddyPress and its now there in Appearance > Menus.

    Thanks!
    All is good for now-

    Avatar of matthew.hout
    matthew.hout
    Participant

    @matthewhout

    I’m trying to create a menu only accessible to those who log-in to the website.

    Before (on window server) when I go to appearance > menu I had Pages, BuddyPress, Links, Categories. When I selected BuddyPress it gave me options to click on the pages I wanted my log-in folks to only see.

    how do I get the back in to Appearance > Menu?

    Avatar of matthew.hout
    matthew.hout
    Participant

    @matthewhout

    Think I’m trying to hard to accomplish what I want out of this website.

    @mcpeanut yes, the issue was resolved with the window server.

    I switch server and re-installed WP 3.8.1 and re-installed BuddyPress 1.9.2. For some odd reason: I do not have BuddyPress in Appearance > Menus

    I went through to be sure my settings are as I want them: all good there. Just need the Buddypress option in the Menu.

    M

    Avatar of matthew.hout
    matthew.hout
    Participant

    @matthewhout

    OKAY! @buddyboss @mcpeanut @ So here is what I need. I now have a linux server! YAY ME! I’m in the process of redoing everything as I did not back it up.

    I have buddypress installed the pages work. The issue I’m having now is:

    BuddyPress is not showing in Appearance / Menus (as it did before) where I could select which pages I want only logged in folks to see.

    I appreciate everyone’s else help.
    Matthew

    Avatar of matthew.hout
    matthew.hout
    Participant

    @matthewhout

    @backpackersunion, @buddyboss: I did as mentioned above, correct pages are assigned. Here is what happens now:

    When at my site and I click on “register” it goes to the register page but nothing is there, only comments. If I were to add the other pages (Activity, Groups, Members, etc…) to the “main menu” where logged out users can view, I get the pages, but they are blank.

    If I log in to the website, with a login i created for testing and click on the pages / links view-able to logged in folks, I get the same error I mentioned before the 404 error.

    I also noticed after I login that user has access to WP and I think can edit the site.

    grrr
    Matthew

    Avatar of matthew.hout
    matthew.hout
    Participant

    @matthewhout

    Hi, @buddyboss I did as you mentioned. When I switched the Permalinks to default, tested the site – received the same error. I switched back to what was there and still nothing. :( I want this site to work so bad! :) :(

    Avatar of matthew.hout
    matthew.hout
    Participant

    @matthewhout

    It’s installed. When I click on register I receive a message:

    HTTP Error 404.0 – Not Found

    The resource you are looking for has been removed, had its name changed, or is temporarily unavailable.

    I created a username and log in that route, i can log in successfully and see the additional pages available to those logged in but when I click on those page I receive the same message as above:

    HTTP Error 404.0 – Not Found

    The resource you are looking for has been removed, had its name changed, or is temporarily unavailable.

Viewing 11 replies - 1 through 11 (of 11 total)