Skip to:
Content
Pages
Categories
Search
Top
Bottom

Forum Replies Created

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • Avatar of Misko Stanisic
    Misko Stanisic
    Participant

    @miskostanisic

    @JJJ , please look at this post, could these two problems be connected somehow?

    Avatar of Misko Stanisic
    Misko Stanisic
    Participant

    @miskostanisic

    Phoooh, I had a strange problem and couldn’t log in to the BP forum for over a week (??). There is another post about it here. When loged in to my WP account I couldn’t open the BP forum (“Error 404 – Destination Not Found”). Another user suggested today that I should try to click on all menu items in the BP website first, before clicking on the forum. I did that, and suddenly I could open the forum again. (wtf?)

    Now to the strange part…

    I just wanted to answer to this post, but decided to give another try of installing BP. Nothing has be changed since the last time. Except, this time I could run the installation wizard to the end without any problems. (??) So I guess that I installed BP successfully.

    I suspect that these two problems were somehow connected.
    I think that I wasn’t able to install BP for the same reasons I couldn’t login to this support forum. Still, I don’t know what it was..
    Does it sound crazy?

    Avatar of Misko Stanisic
    Misko Stanisic
    Participant

    @miskostanisic

    I had a problem for over a week to login to BP forum (!!!??). Please check the post on the WP support forum about it.

    The problem was (is?):
    If I’m NOT logged in, I can open the Buddypress forum and find and read my topic.
    Of course, I can’t post on the forum if I’m not logged in. So when I log in, and click on “Support” in order to open the forum I got “Error 404 – Destination Not Found” (Buddypress.org page with menus and all other elements but in the middle it says: “Error 404 – Destination Not Found”).

    If I go under my account settings, I can see my topic under “my activities” > “my mentions”, but when I click on the link I got “Error 404 – Destination Not Found”.

    I emptied all cache and cookies and I tried from different browsers, machines, networks, I even created and tested with new user account, but it is always the same. I have NO CLUE what to do!

    Today somebody suggested that he had the same problem, and the solution was to click on all the menu items ones first before clicking on the forum (??). So I did, and it worked (??????) – I could finally open the forum.

    Please guys, what is it? If I’m to use BP I want to be sure that I can use the forum, and that this whole thing is working.

    Thank you in advance!

    Avatar of Misko Stanisic
    Misko Stanisic
    Participant

    @miskostanisic

    It is a single WP site
    WP and BP are installed in the subdirectory wordpress (http://example.com/wordpress)
    BP is in http://example.com/wordpress/wp-content/plugins/buddypress/

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)