Skip to:
Content
Pages
Categories
Search
Top
Bottom

Forum Replies Created

Viewing 22 replies - 1 through 22 (of 22 total)
  • Avatar of M3
    M3
    Participant

    @musadiqmarhaban

    Ooh okey I resolved it. Thanks anyway

    Avatar of M3
    M3
    Participant

    @musadiqmarhaban

    Can you tell me on which file I should make the change? because I’m having the same problem. Thank you

    Avatar of M3
    M3
    Participant

    @musadiqmarhaban

    @Hugo @Mercime @bphelp:

    Thank you all for your time and help and truly sorry to sum up that the related issue was actually did come from the previous theme I used.

    Thanks you all for the help, but unfortunately I have to move on to complete the site with different theme for now. And hopefully the related issue with the previous theme can be solved by the theme author.

    Avatar of M3
    M3
    Participant

    @musadiqmarhaban

    @Hugo and Mercime:

    I just deleted one group using the Frisco theme and the “Fikih” group is deleted and gone.

    Avatar of M3
    M3
    Participant

    @musadiqmarhaban

    @Mercime:

    With Frisco theme, it works fine again.

    Avatar of M3
    M3
    Participant

    @musadiqmarhaban

    @Mercime:

    I just change with Frisco theme, just to see some difference again

    Avatar of M3
    M3
    Participant

    @musadiqmarhaban

    @Mercime:

    I change the sidebar setting from left-right to left only but the loop and position didn’t change

    Avatar of M3
    M3
    Participant

    @musadiqmarhaban

    @Mercime:

    I change to new theme, and still have issue with the loop and position. I don’t know if the position issue is from the setting, but the loop problem is still there

    Avatar of M3
    M3
    Participant

    @musadiqmarhaban

    @Mercime:

    I will download it now and upload it to my site and deactivate/or delete the current CC theme

    Avatar of M3
    M3
    Participant

    @musadiqmarhaban

    @bphelp:

    Everything works fine with the default buddypress theme

    Avatar of M3
    M3
    Participant

    @musadiqmarhaban

    @Hugo and @Mercime:

    Do you want to see if I use the default buddypress theme? Maybe just to see the difference.

    Avatar of M3
    M3
    Participant

    @musadiqmarhaban

    @Hugo:

    Still got the same error

    Avatar of M3
    M3
    Participant

    @musadiqmarhaban

    @Hugo:

    I delate both group twice but its still there

    Avatar of M3
    M3
    Participant

    @musadiqmarhaban

    @Hugo:

    On it now

    Avatar of M3
    M3
    Participant

    @musadiqmarhaban

    @Hugo:

    I haven’t make any customization with the theme file. All modification made from admin backend theme settings

    Avatar of M3
    M3
    Participant

    @musadiqmarhaban

    @Mercime:

    Just in case, the author can view the error in this area:

    link 1

    link 2

    Thank you

    Avatar of M3
    M3
    Participant

    @musadiqmarhaban

    @Mercime:

    List of plugin I use and its current status:
    Admin Menu Editor; current plugin status: deactivated
    All in one SEO pack; current plugin status: deactivated
    buddypress status; current plugin status: active
    WP Maintenance Mode; current plugin status: active

    Avatar of M3
    M3
    Participant

    @musadiqmarhaban

    @Mercime:

    I have open the site and activated the theme again, and hope the author can view the related issue.

    Thank you Mercime

    Avatar of M3
    M3
    Participant

    @musadiqmarhaban

    @bphelp: Thank you, I’ll give it a try.

    @Hugo: Yes, I believe I share your opinion too. Basically the theme is good in design, easy to modify, simple in control, and which is why at first I chose this theme for my client since they have basic knowledge in handling wordpress backend admin. I also found the author is so far responsive in updating issues that came up.

    I still see it as a short period issue which soon be tackled by the author, and the theme is still very much recommendable.

    Thanks again

    Avatar of M3
    M3
    Participant

    @musadiqmarhaban

    @Mercime: This is the theme which I previously used. You can view it here. I hope the author will make an update on these issues.

    Avatar of M3
    M3
    Participant

    @musadiqmarhaban

    @Hugo: Thank you for your advise. I think I will go with different theme since its to risky, my client barely know how to add article to their site using WP. I will go with buddypress compatible theme but with less complications.

    Thanks Hugo

    Avatar of M3
    M3
    Participant

    @musadiqmarhaban

    Hi Hugo, you’re right, it is the theme. I use the default test theme and everything turns out fine.

    But why it is said the theme I use is compatible to run buddypress in wordpress.org themes option?
    Its a nice theme by the way, but I think they should exclude it. Can give people a hard time.

    The web is for my client and now I’m really in trouble, because they agreed on the theme already and I should be making delivery this weekend. First I thought is just some string problem somewhere.

    I’m shutting it down for today and hope I can come up with a better idea.

    Thank you Hugo and really appreciate if you have some idea on any optional theme available.

    Thanks again.

Viewing 22 replies - 1 through 22 (of 22 total)