Skip to:
Content
Pages
Categories
Search
Top
Bottom

Forum Replies Created

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • Avatar of 2046
    2046
    Participant

    @o-o

    .. I don’t know if developers works on this problem, and if they do, if they can or cannot reproduce this issue.
    If they cannot reproduce it and would like to test it somewhere where the problem exists I’m able to make a testing WP playground where they can test this problem life.

    let me know if you need such a thing.

    Avatar of 2046
    2046
    Participant

    @o-o

    Hello

    Thanks for the feedback.
    In my case there was no banner at all.

    Here is the way how I solved it couple minutes ago.
    Nothing works so I have added to the wp-config.php
    “define(‘WP_ALLOW_MULTISITE’, true);”

    Then all of sudden the BP shows everything I suppose it shows in normal cases. The menu were populated with the items the theme started to work.. and most importantly it lets me go through the initial process of the whole BP.

    What is weird though is that after that I have removed the statement from the wp-config.php the BP keeps going.

    So now I’m confused and don’t know what is the exact process. Should we have the multisite statement in the wp-config? or it’s not necessary (but my case), or is there any other problem I have no idea of?

    thanks 2046

    Avatar of 2046
    2046
    Participant

    @o-o

    I have the “same” problem.

    first I tried to install BP 1.6.1 on server with WP 3.4.1. The whole site become useless, so I moved all the plugins in to different folder and started “from the scratch” with BP only. this time BP has been activated but without any menu items in admin menu., The only link, the settings link in the plugin list keep saying “You do not have sufficient permissions to access this page.”

    So I made a total fresh WP 3.4.1 install on local machine, with latest BP 1.6.1 but the result stay the same.. no menu items, no permissions for settings page.

    any suggestions?
    (The Budypress supposed to run in my case as single domain add on)

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)