Skip to:
Content
Pages
Categories
Search
Top
Bottom

Forum Replies Created

Viewing 8 replies - 1 through 8 (of 8 total)
  • Avatar of Robert77
    Robert77
    Participant

    @robert-tramontano

    Ok I will have to get back to this when I can think clearly I am really burnt out with this right now, I appreciate the help @mercime and I will update this topic after I can take some time and try to analyze the files in the current theme and then apply the template pack to the new theme and see what I can do. Thanks :)

    Avatar of Robert77
    Robert77
    Participant

    @robert-tramontano

    @mercime Yes I have a screenshot but did not know where to upload it but the programmer just kind of stuck it to me.. I repeatedly told him the theme still had a few issues and he gave me a hard time about it so I am screwed it seems unless someone can help me. Ok I have read about BP 1.7 but I will be sticking with 1.5.7 like glue as it has no issues.. I tried 1.6 and it was a nightmare for me and my setup. Was using the flexibility 3 theme but thinking about switching to another theme. Either way I have the issue though.. I tried the same templates for the flex 3 theme that the programmer did for me and it worked on the other theme as well.. if I could just figure where the code for width needs to go I will be set..

    Wait are you talking about messages.php?

    Avatar of Robert77
    Robert77
    Participant

    @robert-tramontano

    @mercime Yes I am using the template pack and had a programmer do some compatibility coding since it seemed too complicated and everything else seems fine right now except this but I did not check groups yet either.. he set it so certain files have a set width that I can change the size but I looked in the messages php files and did not see any width adjustments so i figure he must have missed this somehow.

    Avatar of Robert77
    Robert77
    Participant

    @robert-tramontano

    Thanks Paul, Just making sure..

    Avatar of Robert77
    Robert77
    Participant

    @robert-tramontano

    Looks like we are still waiting on this issue, there is another post here that I started:

    http://buddypress.org/community/groups/how-to-and-troubleshooting/forum/topic/emoticons-not-displaying-correctly-buddypress-1-6-1/

    Obviously this is a repeatable bug in buddypress..

    Avatar of Robert77
    Robert77
    Participant

    @robert-tramontano

    I have been waiting over a month on this as well as my other post.. I am using wordpress 1.6.1, I was fine with version 1.5.7.. I checked all plugins and it is not my theme.. it has to be a buddypress issue. When using the extended profile with emoticons on not only do emoticon’s like this :) don’t work but other extended profile fields turn regular text into HTML links for no apparent reason at all.. this is very frustrating as I am about to launch a website and can not have this happening.. someone please help..

    Avatar of Robert77
    Robert77
    Participant

    @robert-tramontano

    Oh dang I am in the wrong place LOL.. thanks I get the 2 confused sometimes!

    Avatar of Robert77
    Robert77
    Participant

    @robert-tramontano

    Hmm but admin can do it from the backend and besides that you can also limit editing topics to a certain amount of time. Anyway to fix this?

Viewing 8 replies - 1 through 8 (of 8 total)