Skip to:
Content
Pages
Categories
Search
Top
Bottom

Forum Replies Created

Viewing 11 replies - 1 through 11 (of 11 total)
  • Avatar of tadpubco
    tadpubco
    Participant

    @tadpubco

    Ahhhhhh… After I posted this, it occurred to me that all images are affected.

    I moved myself which means I didn’t update the htaccess file or change the urls.

    Thank you so much for this help!!

    Avatar of tadpubco
    tadpubco
    Participant

    @tadpubco

    It resolved itself.

    I had disabled all the plugins, including WP Super Cache, and still had the problem. I had cleared my browser cache but didn’t think to delete the page cache, which I’m assuming is why the problem resolved itself. I think anyway. :)

    Avatar of tadpubco
    tadpubco
    Participant

    @tadpubco

    It’s working now. I’m good. :)

    Avatar of tadpubco
    tadpubco
    Participant

    @tadpubco

    For me (and my users), the error occurred in both Internet Explorer and Firefox. Restarting didn’t help and neither did clearing the cache.

    Avatar of tadpubco
    tadpubco
    Participant

    @tadpubco

    Hi–Just a heads-up that I’m also having this problem and posted about it last night. I haven’t gotten a fix, yet, but wanted you to know you’ve got company.

    Avatar of tadpubco
    tadpubco
    Participant

    @tadpubco

    @mercime I fixed. Phew! Thank you–I’m so grateful for your help.

    Avatar of tadpubco
    tadpubco
    Participant

    @tadpubco

    @mercime Thank you so much! You are awesome.

    I just have one page which is still off a bit:
    http://www.caregiving.com/activity/

    Would you have any suggestions of how I can fix?

    Thank you again so much!

    Avatar of tadpubco
    tadpubco
    Participant

    @tadpubco

    I just fixed everything. It all works. Thanks so much to everyone who helped.

    Avatar of tadpubco
    tadpubco
    Participant

    @tadpubco

    @aces Yes, that was the error! The fix worked. I also figured out the cause of the white page. I just have to fix the alignment. Could someone help with that? Thank you all so much!

    Avatar of tadpubco
    tadpubco
    Participant

    @tadpubco

    @mercime Yes. I’ve been running BP for just about a year. I noticed a problem with the Register page last week. For some reason, a user’s information remained on the page. (Personal details remained in the form areas that asked for their information.) I cleared my cache on my computer–the information remained. I checked on another computer and the user’s information remained. It was really odd. I tried to fix the problem by recreating the register page, which led to the bigger problem (it just loads blank). Register.php is in the proper folder.

    I have a fix in place now but I really need to figure this out. Any ideas and suggestions are welcome!

    Avatar of tadpubco
    tadpubco
    Participant

    @tadpubco

    Yes, registration is enabled.

Viewing 11 replies - 1 through 11 (of 11 total)