Skip to:
Content
Pages
Categories
Search
Top
Bottom

Activation Email Not Sent?

  • Avatar of jwack
    jwack
    Participant

    @jwack

    OK, I thought I had this fixed from before but apparently not.

    I did a test signup and the activation email was never sent out. So I activated the account. After doing so I instantly received an email saying my account was now setup.

    Any idea why I would not receive the first email but receive the second one?

    I am using the “mailFrom” plugin which I thought fixed the issue of wp or bp not sending out emails to certain addresses?

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • Avatar of techguy
    techguy
    Participant

    @crashutah

    Also check to make sure that whatever email you are using in your Mail From plugin actually exists. Otherwise, there are often issues there.

    Avatar of jwack
    jwack
    Participant

    @jwack

    I have it setup with a gmail account, is that not good?

    Avatar of jwack
    jwack
    Participant

    @jwack

    I have my own server, I heard this issue is related to my server not being setup correctly to send mail? If I had more details I may be able to fix it there.

    Avatar of techguy
    techguy
    Participant

    @crashutah

    I don’t think it will work with a gmail account (at least without a major hack). It probably has to be somenameofanysort@yourdomain.com Then, you have to make sure that email is setup on your hosting.

    Avatar of jwack
    jwack
    Participant

    @jwack

    hmmm, I don’t have email setup on my server. I have no experience with servers but have managed to learn enough to have my site up. I thought the point of mailFrom was to address the problem off servers not being configured correctly to send mail through WP?

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)

You must be logged in to reply to this topic.