Skip to:
Content
Pages
Categories
Search
Top
Bottom

Activation emails not arriving

  • Avatar of Squashroby
    Squashroby
    Participant

    @squashroby

    Unable to receive activation or lost password emails.

    Although WPMU now tells me everything is installed and working I’m not able to register using the buddypress frontend.

    From my php log:

    Request exceeded the limit of 10 internal redirects due to probable configuration error. Use ‘LimitInternalRecursion’ to increase the limit if necessary.

    New install using

    WordPress MU 2.8.5.2.

    Buddypress 1.1.2

    PHP 5.2.6

    Thanks

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • Avatar of Jeff Sayre
    Jeff Sayre
    Participant

    @jeffsayre

    Is this a localhost development install or a remote, hosted install? If hosted, is it a live site that used to work but is now experiencing this issue?

    Have you modified the standard .htaccess file that WPMU automatically creates on new installs? This could be done manually or via some plugin that you’ve recently installed and activated.

    Avatar of Squashroby
    Squashroby
    Participant

    @squashroby

    @Jeff Sayre

    I’ve a new install hosted on H-Sphere. The site isn’t live yet but I have tried to install buddypress links but the problem persists after deactivating this. You’ve got me thinking though as I read something on a post about WPMU plugins with ‘-’ in the name causing issues, maybe the .htaccess was modified. Can I copy and rename htaccess.dist?

    Cheers

    Avatar of Jeff Sayre
    Jeff Sayre
    Participant

    @jeffsayre

    Yes, that is the next step I’d suggest.

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)

You must be logged in to reply to this topic.