Skip to:
Content
Pages
Categories
Search
Top
Bottom

Activity not working

  • Avatar of RaphaelJeger
    RaphaelJeger
    Participant

    @raphaeljeger

    Hi

    I am trying to implement the activity-stream into my page that’s written in plain php. I installed WP and BP. I have thousands of places (slopes) to find on my page. When calling a slope-detail-page, I check if there’s already a corresponding group in BP. If no, I create one.
    That’s all working, you can see it here (no stylesheets yet):

    http://www.slople.com/d2/start.php?slopeId=13692&sortId=1

    I think I missed something in making this a “real” wordpress-site. The activity-stream shows, but you can’t post anything to it from that page (only from the “real” BP-group-site).

    Any help is appreciated.
    Raphael

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • Avatar of 4colourprogress
    4colourprogress
    Participant

    @4colourprogress

    If you’re website doesn’t currently run off wordpress I think you maybe over complicating this somewhat.

    There are a number of social networking solutions available for php that have activity streams and such and would probably be easier to implement.

    Try checking out Elgg http://www.elgg.org/features.php
    It’s open source too.

    Avatar of RaphaelJeger
    RaphaelJeger
    Participant

    @raphaeljeger

    Hmmm… I thought about Elgg too… but I do like the wp/bp-approach.
    Do you think Elgg would be easier? I don’t find much documentation on elgg…

    Avatar of 4colourprogress
    4colourprogress
    Participant

    @4colourprogress

    Well I think that Elgg is probably more suited for what you’re trying to achieve. The other option is to completely move across to wordpress & buddypress and convert your current site. Not sure how much work would be involved though, depends on how big the site is I guess.

    Avatar of RaphaelJeger
    RaphaelJeger
    Participant

    @raphaeljeger

    Thank you!

    Isn’t it possible to get that “post-new-activity”-thing working? Because that’s almost the last thing that’s missing… ok the “reply” and “like” things have to be working too…

    No way I’m gonna convert my site to wp completely ;)

    Avatar of RaphaelJeger
    RaphaelJeger
    Participant

    @raphaeljeger

    I finally see that I am getting a 403-error when posting to http://www.slople.com/community/wp-load.php… any ideas?

    Avatar of RaphaelJeger
    RaphaelJeger
    Participant

    @raphaeljeger

    Anybody? :(

    Avatar of RaphaelJeger
    RaphaelJeger
    Participant

    @raphaeljeger

    ok, I’m working on a solution and thought I should let you know:

    in wp-includespluggable.php on line 839 there’s the check if the referer is ok to prevent posting from other sites. I added my URL and now this works. Still a lot to find out though…

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)

You must be logged in to reply to this topic.