Skip to:
Content
Pages
Categories
Search
Top
Bottom

Activity replies

  • Avatar of christinafowler
    ChristinaFowler
    Member

    @christinafowler

    Hi guys!

    I’ve had a problem on my buddypress over the past couple of days where users replied to an activity, the comment would appear via ajax but on refresh it would disappear.

    I deactivated all my plugins and reverted to the default theme. After reactivating everything one by one I found the BuddyPress Group Email Subscription plugin to be the catalyst for this problem. Even when it is the only plugin activated (other than Buddypress) the problem still occurs.

    I am running WordPress 3.0.5, Buddypress 1.2.7, child theme of Buddypress default which was developed by myself and is basically CSS changes only. No core changes to the theme or to Buddypress.

    Custom settings:
    Activity stream comments on forum and blog posts deactivated
    Friendships deactivated

    Activated plugins:
    BP Nav Bar
    BP
    Events Manager
    Forum attachments for BP
    Invite Anyone
    pageMash
    StatPress
    Welcome Pack
    Wp-Polls

    Installed but not activated:
    Akismet
    BP Group Email Subscription
    BP Group Forums – move topic
    Hello Dolly
    WP Importer

    I hope you can find the cause of the problem! This is a very well used plugin on my community and we’ll miss it until it is fixed.

    Christina :)

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • Avatar of christinafowler
    ChristinaFowler
    Member

    @christinafowler

    P.S. When I tested my replies did reappear when I deactivated this plugin. Replies from yesterday or before did not reappear but other users’ posts from today did reappear.

    Avatar of Tosh
    Tosh
    Participant

    @xberserker

    Same issue here.

    Avatar of Dwenaus
    Dwenaus
    Participant

    @dwenaus

    i’ll fix it. I was doing a little hack to get updates to work in our plugin – and even said so in the code – but obviously there were repercussions!

    Avatar of Tosh
    Tosh
    Participant

    @xberserker

    @dwenaus Thanks for the speedy reply. Btw love this plugin. It should really be built into BuddyPress.

    Avatar of Dwenaus
    Dwenaus
    Participant

    @dwenaus

    problem fixed in version 2.8.1. I didn’t know that an action hook was passing the actual activity content as a reference (&$content). I should have looked! no problemo.

    Avatar of Tosh
    Tosh
    Participant

    @xberserker

    Just updated and I can confirm it’s fixed. Good work!

    Avatar of christinafowler
    ChristinaFowler
    Member

    @christinafowler

    Thanks guys for the speedy response! LOVE YOUR PLUGIN <img src="smileys/heart.gif" width="" height="" alt="<3" title="

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)

You must be logged in to reply to this topic.