Skip to:
Content
Pages
Categories
Search
Top
Bottom

[resolved] Avatars missing after database transfer

  • Avatar of b1gft
    b1gft
    Participant

    @b1gft

    I transferred my site from one hosting company to another. When the transfer was completed my avatars were missing for members and groups. Where can I locate them and get them set up. I still have access to the databases and file managers in my old hosting if that helps. Everything seemed to transfer all right in filezilla and the database was just export from the old and imported to the new. The rest of the site seems to be working OK.
    BP version 1.6.5
    WP version 3.5.1

    site http://www.salesd.com

    Thanks

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • Avatar of r-a-y
    r-a-y
    Moderator

    @r-a-y

    Hi, check out the answer I gave in this thread for some info on avatars:

    http://buddypress.org/support/topic/registerchange-buddypress-avatar-for-user/#post-158822

    Avatar of b1gft
    b1gft
    Participant

    @b1gft

    Hi r-a-y,
    I have checked my files and the avatars have transferred over. So it seems they did not load. Is there some way I can get them to load.
    Thanks for your help

    Avatar of Hugo
    Hugo
    Moderator

    @hnla

    So what url are they showing, where are the links trying to grab the images from, you need to give us some clues as to what’s happening or what you’ve tested, ruled out etc.

    The link to your site isn’t a huge help given it’s under a maintenance page at present.

    Avatar of b1gft
    b1gft
    Participant

    @b1gft

    Hugo, if I had tested other things to solve this problem, I would have told you.
    The reason I put the link to the site is, the last time I had a question with a site in maintenance, I did not leave a link to the site. I was told here to leave it as viewing the page source could help.
    As for whats happening, I thought I explained that. The avatars did not load onto the site. They are in the files but did not load.

    Your question “So what url are they showing, where are the links trying to grab the images from”
    How to I find this information, so I can tell you.

    Avatar of @mercime
    @mercime
    Keymaster

    @mercime

    “So what url are they showing, where are the links trying to grab the images from”
    How to I find this information, so I can tell you.

    @b1gft it means. When you hover on where the avatar is supposed to be on the page, what’s the url to the image that shows up in status bar? e.g. … wp-content/uploads/avatars/ etc or something else?

    Avatar of b1gft
    b1gft
    Participant

    @b1gft

    Hi @mercime, sorry I should have marked this post resolved. When I was checking the script for more faults, I noticed that I could not upload photos. To resolve this I changed the default settings in media from
    /home/www/mysite.com/wp-content/uploads.
    to
    wp-content/uploads

    Then all the avatars appeared and I could also upload.
    But thanks for your help.

    Avatar of ProfC
    ProfC
    Participant

    @profc

    Hi, I have the same problem, even if I didn’t move the site. Many users of my social network have lost their Avatar and Gravatar. Instead of the original image I can see a broken link icon. If I try to upload a new image I cannot do it, It gives me back a black frame. The Avatar directory is the default one, wp-content/uploads/avatars. Should I change this directory and where?

    Buddypress 1.7
    WP 3.5.1

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)

You must be logged in to reply to this topic.