Skip to:
Content
Pages
Categories
Search
Top
Bottom

Avatars Not Displaying

  • Avatar of xmatter
    xmatter
    Participant

    @xmatter

    I am using WAMP and WP 3.6 with the latest BP release. Avatars display for users that UPLOAD their own images, but the default MYSTERY MAN will not display. I have turned “Show Avatars” on and off several times, but it still displays a broken image. I am wondering if this is a setting in WP, BP, and WAMP?

    I have no plugins installed and WAMP is installed on a network server. Any help is appreciated!!!

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • Avatar of Xevo
    Xevo
    Participant

    @xevo

    Have you checked where the broken image links too?

    Might be that it tries to get the image from a wrong directory.

    Avatar of xmatter
    xmatter
    Participant

    @xmatter

    I assume it links to the default wordpress directory since I followed instructions about allowing avatars to display and I had to look into WP Settings > Discussion.

    Avatar of xmatter
    xmatter
    Participant

    @xmatter

    It is going to gravatar and we block that site with our firewall, so that explains it. Is there a way to change all default avatars to a local directory?

    Avatar of Xevo
    Xevo
    Participant

    @xevo

    This can probably help you out.

    Avatar of xmatter
    xmatter
    Participant

    @xmatter

    I tried the add function on the link you sent, and it creates a new avatar in the settings sections, but the image does not actually appear. I have tried several paths, but no luck. What would the path look like considering I am using a child theme of the default BP theme?

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)

You must be logged in to reply to this topic.