Skip to:
Content
Pages
Categories
Search
Top
Bottom

Blank page after login – only in Firefox

  • Avatar of Orca239
    Orca239
    Participant

    @orca239

    Hi. On both my newly installed WPMU+BuddyPress and the buddypress.org site, after logging in I am directed to a blank page. This problem occurs only when using Firefox (version 3.6.3), but everything works properly in IE8. If I navigate to the blog / website again with the URL, I am logged in and it seems to work fine after that.

    Not really sure what to do, considering the situation. Thanks.

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • Avatar of Orca239
    Orca239
    Participant

    @orca239

    Some additional information:
    I have tested it with Firefox in safe mode and have the same problem.
    I tried using other BuddyPress themes, but the same thing happens.
    If BuddyPress is disabled, then the problem doesn’t occur.
    The problem does not occur if the user that is logging in does not have posting rights.

    Thanks for any help.

    Avatar of Orca239
    Orca239
    Participant

    @orca239

    More info found:
    It also apparently happens when stickying topics and deleting posts in the internal bbPress forums. In these cases, it sits on the delete URL, but once you manually return to the thread, the effects have taken place.

    Avatar of dixhuit
    dixhuit
    Participant

    @dixhuit

    I’m getting the same blank page using WP 2.9.2 and BP 1.2. I have to manually navigate to http://www.mywebsite.com/wp-admin in order to get away from the blank page and into my Admin area. Likewise, I’m only getting this issue in FireFox 3 (IE8 is fine).

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)

You must be logged in to reply to this topic.