Skip to:
Content
Pages
Categories
Search
Top
Bottom

blogs plugin killed my site is it me or the the subdirectory functions.

  • Avatar of Timothy West
    trcwest
    Participant

    @trcwest

    just simple couple of questions… i have a shared host really cheap one with lunar pages…

    I installed wpmu and realised that the subdomain function would work as i didn’t have access the Apache server and this means i cant ad the wildcard dns thingy.. so subdomains we out…

    so i reinstaled using the sub directory… this worked fine..

    i then tried to instal budypress with teh zip files.. as said in the readme…

    with the blogs one it just gave a a parse syntax php ( or one of those php eror lines on a white page just saying something was wring on a line around 300 i forget exactely..) error that would not let me do

    anything… so i deleted the blogs one and then it worked and i could ad a profile on the admin contol pannel but not on the splash page from register.. it first asked to creat a new blog then the profile so that didnt seem right..

    questions.. does budy press work on sub directories and why was the blogs plugin not working..

    i am trying to create a social site for spots or locations in kenya…

    cheers..

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • Avatar of Timothy West
    trcwest
    Participant

    @trcwest

    i just tried again with a perfectly new instalation at bp.spotskenya.com

    i get this error. in my browser window

    Parse error: syntax error, unexpected ‘=’, expecting ‘)’ in /home/rfmaf0/public_html/bp/wp-content/mu-plugins/bp-blogs/bp-blogs-templatetags.php on line 344

    when i delete the blogs plugin it fixex this..

    what am i doing wrong??

    Avatar of Timothy West
    trcwest
    Participant

    @trcwest

    ihave got it working so far but the strange thing is that it creates a blog instead of a profile and when i click on create a home base it just says…

    You’re logged in already. No need to register again!

    so basically when you register at bp.spotskenya.com/ you go through the sign up well and uit does it nicely but its creating a blog not a user… i am guessing this is due to the fact that i am useing sub directories no subdomains as my server doesnt alow me acces to wildcards.

    plase can som one help its for a major uni project..

    cheers

    Avatar of Andy Peatling
    Andy Peatling
    Keymaster

    @apeatling

    Please use the trunk version of BuddyPress.

    Avatar of Gogoplata
    gogoplata
    Participant

    @gogoplata

    The trunk version is available here:

    http://trac.buddypress.org/browser/trunk

    At the bottom of that page is a link to download all the files in .zip format. Give that a try on your site and you should have better luck with getting it to work.

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)

The topic ‘blogs plugin killed my site is it me or the the subdirectory functions.’ is closed to new replies.