Skip to:
Content
Pages
Categories
Search
Top
Bottom

BuddyPress Activity stream not working on my custom theme

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • Avatar of r-a-y
    r-a-y
    Moderator

    @r-a-y

    You must have changed the following in your theme:
    /activity/index.php
    /activity/activity-loop.php
    /activity/entry.php

    Make a backup of these files.
    Next, copy the same files from the /plugins/buddypress/bp-default/ directory to your theme and see what happens.

    Avatar of harounkola
    harounkola
    Participant

    @harounkola

    Yay, yes that’s it.
    I was missing the activity-loop.php file
    Its working now.
    Thanks!

    Avatar of r-a-y
    r-a-y
    Moderator

    @r-a-y

    Cool, glad it was a simple fix!

    Avatar of harounkola
    harounkola
    Participant

    @harounkola

    :)

    Avatar of chitranjanbaghi
    chitranjanbaghi
    Participant

    @chitranjanbaghi

    mine site was working fine but i don’t what happened it’s stopped showing all the activity
    i am using a custom theme
    http://www.indiancybergaming.com/avtivity

    but only a single post is showing which i had posted in past

    tried the solution mentioned above please reply as soon as possible

    Avatar of @mercime
    @mercime
    Keymaster

    @mercime

    @chitranjanbaghi please do not post on 2-year-old topics. Do start a new topic, your installation has more issues on its own. Closing this thread.

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)

You must be logged in to reply to this topic.