Skip to:
Content
Pages
Categories
Search
Top
Bottom

BuddyPress Install not working

  • Avatar of revkev
    revkev
    Participant

    @revkev

    Greetings,

    This is a new install on a single site. No plugins, using bp-default theme.

    Wordpress ver. 3.5
    Buddypress ver. 1.6.2

    After installation and activation of the plugin – I am seeing the Setup in WP Admin menu, I click it and it advances to the setup page, but am unable to do anything from there – the tabs at the top of the page are ‘grayed out.’

    Have deactivated and activated the plugin.
    Have deleted it and reinstalled it.
    Have done an upload of the plugin after downloading it from the website.

    All with the same results.

    If I attempt to go to settings from the plugin menu, I receive:

    You do not have sufficient permissions to access this page.
    Internal Server Error

    Any suggestions and assistance would be greatly appreciated!

    Thank you in advance

    RevKev

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • Avatar of Tammie
    Tammie
    Moderator

    @karmatosed

    Are you using multisite? Are you installing as admin full rights or as a user? What hosting are you using – self hosted or with a hosting company that installed WordPress?

    Avatar of revkev
    revkev
    Participant

    @revkev

    Yes, as stated, it is a single site install. The hosting is iPage, which I do not believe to be a problem as I have installations on that host running and with no issue.

    Just installed another site on the host with no issue. My thought at this point is to dump it all and make a fresh install of WP and see if that has any effect. After the mentioned ‘failure’ I went to another site and successfully installed the WP and BP config with no issues :(

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)

You must be logged in to reply to this topic.