Skip to:
Content
Pages
Categories
Search
Top
Bottom

buddypress.org error – send mail

  • Avatar of BeLogical
    BeLogical
    Participant

    @belogical

    When trying to reply to a message in my inbox, I get an error.

    “Cannot load bp-messages.php.”

    The page address is “http://buddypress.org/wp-admin/admin.php?page=bp-messages.php&mode=send”

    I am using firefox 3.0.9

Viewing 12 replies - 1 through 12 (of 12 total)
  • I agree. I’ve seen this locally and also on this very website.

    Avatar of wpmubp.org
    wpmubp
    Participant

    @takuya

    I’ve posted this last night.

    http://buddypress.org/forums/topic.php?id=2352

    rc2 has so many bugs that disable basic features. Bug fix should be released asap.

    Since other users are facing this, I’ve made this ticket as critical.

    http://trac.buddypress.org/ticket/704

    Avatar of John James Jacoby
    John James Jacoby
    Keymaster

    @johnjamesjacoby

    Andy’s got a few bug fixes he’s working on at the moment. Keep reporting them as you come across them but also know that he’s on top of them. BP.org was actually down completely yesterday for about 20 minutes, so we’re lucky he brought it back up in its current form. :)

    Avatar of wpmubp.org
    wpmubp
    Participant

    @takuya

    I wish I could contribute, but I got no skills to code. ;)

    btw, I don’t see active forum users reporting problems/bugs on the trac. Perhaps they don’t know they can simply do it with the same account.

    Avatar of John James Jacoby
    John James Jacoby
    Keymaster

    @johnjamesjacoby

    Trac is intimidating to most people, including me somedays. I don’t think it’s not knowing they have the ability, I think it’s just not knowing how to use the trac system.

    Avatar of wpmubp.org
    wpmubp
    Participant

    @takuya

    I’m not sure if I’m using it correctly or not. But type the problem, attach file if any, and submit. right? :)

    Avatar of BeLogical
    BeLogical
    Participant

    @belogical

    I always like to verify it’s an issue 1st in the forums, then report it to the trac myself.

    agree with @belogical. Sometimes it’s user error or there’s an easy fix.

    Before you report bugs, always check to see if it broken using the default themes. Most of the time you’ll find those bugs are because you haven’t updated your old theme properly.

    I’ve just checked and replying to messages works fine on the default themes. I’ll take a look what the problem is on buddypress.org – but it’s most likely because I forgot to mention something that needs to be upgraded.

    Avatar of wpmubp.org
    wpmubp
    Participant

    @takuya

    my default themes are the ones with rc2, but can’t reply. I’m certain because I had hard time fixing my css as I mistakenly deleted everything when I updated to rc2 official release. ;)

    Avatar of BeLogical
    BeLogical
    Participant

    @belogical

    messages seem to be working again from me on buddpress.org

Viewing 12 replies - 1 through 12 (of 12 total)

You must be logged in to reply to this topic.