Skip to:
Content
Pages
Categories
Search
Top
Bottom

Buddypress problem with links

  • Avatar of Filmplayer
    Filmplayer
    Participant

    @filmplayer

    Since upgrading to Bp 1.0.x on the site http://betsocial.net you’ll notice that the home, members, groups, etc buttons do not work as they ought to and are not picking up the correct data.

    on another site http://gibcosta.com using RC1 this seems to work fine – both are set up in pretty much the same way on a vps with subdomain WPMU in the root and Buddypress in a directory

    Please can anyone tell me where I’ve gone wrong here with the upgrade and why this no longer seems to work properly on http://betsocial.net.

    Many thanks!

    And I know I’ve got masses of signup spam on there, I’m dealing with it!

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • Avatar of Filmplayer
    Filmplayer
    Participant

    @filmplayer

    sorry to be a pain, but any ideas why this would be?

    Avatar of John James Jacoby
    John James Jacoby
    Keymaster

    @johnjamesjacoby

    My guess is that you didn’t copy the code over from your bphome/functions.php file into your new theme.

    That’s where the BP specific URLs are hi-jacked from.

    After looking at the first site further, it looks to me like you just have the wrong member theme activated. Activate the right theme and you’re probably set?

    Avatar of Filmplayer
    Filmplayer
    Participant

    @filmplayer

    pretty sure the theme is activated, however in bpthemes directory i have bpmember directory and buddypress-member directory (one of them must be from the RC) is this likely to cause conflict? is it necessary to have both there?

    Avatar of John James Jacoby
    John James Jacoby
    Keymaster

    @johnjamesjacoby

    Nope, you don’t NEED to HAVE any of them, you can make your own if you so choose to, and right now it looks like it’s trying to load some derivative of the FaceBuddy theme.

    Avatar of Filmplayer
    Filmplayer
    Participant

    @filmplayer

    think you were right, there was no functions or header in themes/bphome, will try that again and see how it goes, thanks for your help, there may be other bits that need fixing

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)

You must be logged in to reply to this topic.