Skip to:
Content
Pages
Categories
Search
Top
Bottom

BuddyPress URL’s “Not Found”

  • Avatar of awl19
    awl19
    Participant

    @awl19

    Here’s the deal. I had successfully installed WPMU + BuddyPress into my root directory for my website (andrewliesenfeld.com) when I then decided I should move it to a sub directory (andrewliesenfeld.com/site) and stupidly enough thought I could do so without looking at any instructions.

    From there I fell into alot of problems trying to get the directories corrected and the URL’s set right. I did all that and now everything is working fine..except BuddyPress. BuddyPress was working great before I moved it but now every time I try to open a page under “My Account” I seem to always receive a Not Found page. I don’t know what to do. I have searched and searched and found many problems similar if not the exact same to mine and there were few of those topics around. Basically they said it was your .htaccess that needed correcting but the problem is I have tried to correct my .htaccess and it hasn’t helped my situation.

    So if anyone can help me that would be wonderful!

    Thanks,

    Andrew

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • Avatar of Matt Kern
    Matt Kern
    Participant

    @mattkern

    Here’s a shot in the dark.

    Go to your permalinks setting page and resubmit it. You don’t have to change anything.

    I have found that has fixed some of my page issues when I was under the hood constructing new pages by hand.

    Just a thought.

    Avatar of awl19
    awl19
    Participant

    @awl19

    Matt, thanks for your reply. After I tried your suggestion I realized I made a horrible mistake during WPMU installation.

    The Permalinks are directed towards http://andrewliesenfeld.com/blogs/variableurl

    instead of http://andrewliesenfeld.com/site/variableurl

    that’s why all the links on the blog were working but not for BP.

    Since, I really haven’t involved myself much in developing it and instead just devoted my time to fixing it…I have no problems just re-installing WPMU + BP correctly and under the /site/ directory so there won’t be any problems.

    Thanks for your help!,

    Andrew

    Avatar of Matt Kern
    Matt Kern
    Participant

    @mattkern

    Cool. Now maybe you can help me install bbpress if you got it going.

    What a headache.

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)

You must be logged in to reply to this topic.