Skip to:
Content
Pages
Categories
Search
Top
Bottom

Buddypress/buddymatic issue

  • Avatar of my-unique-child
    my unique child
    Member

    @my-unique-child

    I installed buddypress and buddymatic, now when I go to my site or my dashboard, all I get is a plain white screen. Any ideas with what went wrong? I can’t even delete it and try again since my dashboard is blank. Any help is appreciated.

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • Avatar of noapple
    noapple
    Participant

    @noapple

    my-unique-child,

    Same issue. I went in through FTP and deleted the BuddyMatic theme folder. Then went to mysite.com/wp-admin and picked a new theme.

    I’m not sure, but it looks like all the folders for child themes and all that are in the BuddyMatic download. Maybe this is an issue with an auto download? Maybe not. :)

    Avatar of Andrea Rennick
    Andrea Rennick
    Participant

    @andrea_r

    Blank screen = errors.

    Go in via ftp, delete the theme. Then make sure you have the absolute latest version of the theme and the latest version of BP.

    Avatar of thirdnote
    thirdnote
    Member

    @thirdnote

    Andrea , I don’t think so, have latest versions of wpmu/bp and downloaded latest version I can find, for instance buddymatic is http://wordpress.org/extend/themes/buddymatic and the auto install on wmpu. This is the same for Sense and Sensibility, btw. white screen o’ death

    Avatar of Andrea Rennick
    Andrea Rennick
    Participant

    @andrea_r

    Ugh.

    okay, I shall test again.

    Avatar of Andrea Rennick
    Andrea Rennick
    Participant

    @andrea_r

    “This is the same for Sense and Sensibility, btw. white screen o’ death “

    Did you have BuddyPress activated before you switched to S&S? If not, that’s why.

    Avatar of circleabby
    circleabby
    Participant

    @circleabby

    I had this same error and realized it was a conflict with a plugin that I had installed – the BuddyPress Template Pack. I’d been trying to use the Thematic theme, and had the plugin installed for that (however, could not get the BuddyPress menu to show up in this theme). When I switched over to BuddyMatic, it all went white until I deleted that Template Pack plugin. After that, however, the page has been littered with errors that I have not resolved. But it does resolve the empty page. :)

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)

You must be logged in to reply to this topic.