Skip to:
Content
Pages
Categories
Search
Top
Bottom

Cannot post in a public group forum unless a member of that group?

  • Avatar of kraigg
    kraigg
    Participant

    @kraigg

    Hi there,

    I’ve been playing around with the latest BuddyPress 1.7 beta2 and bbPress 2.3 RC1, with group forums.

    When I go to a group forum that is public, I’m not able to post a topic or reply until I join that group first. Once I join that public group, then I can post – is this normal functionality?

    It’s been a while since I’ve used group forums, but I remember BuddyPress group forums used to allow anyone to post to a public group without joining. Then once they’ve posted, it would auto-join them to that group, unless you had BP_DISABLE_AUTO_GROUP_JOIN in your bp-custom.php file. Has this functionality been changed in the latest BuddyPress?

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • Avatar of kraigg
    kraigg
    Participant

    @kraigg

    Does the auto-join user to group when posting (BP_DISABLE_AUTO_GROUP_JOIN = false) still work in BuddyPress 1.7?

    Avatar of hornets2002
    hornets2002
    Participant

    @hornets2002

    I’m having the same problem. I would like to be able to allow users to post in all public groups without having to join them first. Was this topic ever solved?

    Thanks

    Avatar of kraigg
    kraigg
    Participant

    @kraigg

    I’m still having this problem unfortunately. But now I’m not so sure if it’s because of BuddyPress or bbPress.

    I’ve had to revert back to bbPress 2.2.4 with BuddyPress 1.7, and use bbPress site-wide forums as pseudo BuddyPress group forums. I’ll just keep this setup for the time being until there’s a fix, then I’ll update to the latest version of bbPress.

    Avatar of wolfied
    wolfied
    Participant

    @wolfied

    Did you find a solution to this ? I’m suffering from the EXACTLY the same problem..

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)

You must be logged in to reply to this topic.