Skip to:
Content
Pages
Categories
Search
Top
Bottom

Creating a group

  • Avatar of hkcharlie
    hkcharlie
    Participant

    @hkcharlie

    My site can create a group, however it is the process that it takes which doesn’t seem right and WILL upset my users.
    stage 1 “Details” is no problem, I click next.
    after stage 2 or stage 3, I click next and am taken back to stage 1.

    The group is made, but the specifics have not been set up as part of the creation process.
    If I go back to the group directory, I can see my group, enter into it and use it as anyone would normally.

    What would be causing this “loop”?

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • Avatar of hkcharlie
    hkcharlie
    Participant

    @hkcharlie

    stage 1 = details
    stage 2 = settings
    then I thought it was because of bp group blog, but I disbled that and tried again and the same thing happened.

    Avatar of hkcharlie
    hkcharlie
    Participant

    @hkcharlie

    ok – it’s because there is a problem with the forum setup.
    at stage 2 (settings) there is the forum setup.
    My buddypress does not seem to be making forums correctly and so is causing this problem in the group setup.
    If I tru to creat a topic in an a group, it says

    There was an error when creating the topic

    If you know why, please let me know.

    Avatar of hkcharlie
    hkcharlie
    Participant

    @hkcharlie

    further investigation says that this is not the reason.
    I have group blogs installed aswell and after this (stage 3) in the group setup, it return to step 1.
    The group had been created and the forum was working.

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)

You must be logged in to reply to this topic.