Skip to:
Content
Pages
Categories
Search
Top
Bottom

Custom Community Slide Show

  • Has anyone using the Custom Community theme been able to get the slide to work? The text from my posts is showing up but it’s not displaying the images. I hope I’m missing something obvious. Going crazy trying to figure it out . Any help would be appreciated.

Viewing 8 replies - 1 through 8 (of 8 total)
  • @ChuckNJ Mine is working just fine. Are you using the images as featured images?

    I’m not sure. As I understood it if I put images into a post, I just choose the category and the images from that post are pulled into the slideshow. I’m very new to this, so I’m not sure what you mean by featured images.

    @ChuckNJ Oh alright, when you post there is a bar on the right side, under “post tags” called “featured image”. Click “set featured image” and then either upload or select from your library. Also with this theme you are able to set which categories are shown in the slider. For instance, I created a category called “featured” and only those posts in the category get displayed. This is useful because you may not want all of your categories to be displayed.

    Success!! Thanks so much! This has been making me go crazy.
    Also, Is your site live yet? I’d really like to see how your using the theme.

    @ChuckNJ I would love to show you, but its only in the testing phase right now so it’s not up to me right now. What I can say is this is a great theme and allows for great customization. When the site is done I will definitely send you out a link.

    Avatar of konradS
    konradS
    Participant

    @konrads

    @ChuckNJ and @phyz: thanks for using and liking our theme. We are very interested in feedback and examples of how others are using it. Please check out our demo page, FAQ and documentation is also following soon on there.

    http://www.custom-community.themekraft.com/

    Avatar of deepbevel
    deepbevel
    Participant

    @deepbevel

    Thanks for the advice on getting rid of the double homepage, now I’d just like to find out why there are sideshow options for every page, but no slide show showing up when they are enabled. I tried it with the home page slider off and on, and with different category settings, and with and without the thumbnails enabled. No combination seems to work.

    Avatar of Svenl77
    Svenl77
    Participant

    @svenl77

    Hi @deepbevel Should be fixed already, for infos all around the slideshow, please visit our FAQ at http://themekraft.com/faq/

    and see the examples over here: http://custom-community-pro.themekraft.com/slideshow-shortcodes/

Viewing 8 replies - 1 through 8 (of 8 total)

You must be logged in to reply to this topic.