Skip to:
Content
Pages
Categories
Search
Top
Bottom

Custom.css and 1.1

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • Avatar of wpmubp.org
    wpmubp
    Participant

    @takuya

    It’s written in readme.txt, I think. It should generally be under _inc/css.

    Avatar of danbpfr
    danbpfr
    Participant

    @chouf1

    Should be but isn’t in a readme…

    and my custom.php is already in the _inc/css folder and didn’t work as in my previous 1.0.3 install ;-)

    Avatar of David Carson
    David Carson
    Participant

    @davidtcarson

    @Chouf1. Are you talking about your custom.css or bp-custom.php (as your last comment indicates)?

    Put custom.css in your _inc/css/ directory. But, more importantly, un-comment the custom.css file (/* @import url( _inc/css/custom.css ); */) in the style.css file.

    Put bp-custom.php in wp-content/plugins/, if you have one.

    Avatar of danbpfr
    danbpfr
    Participant

    @chouf1

    oups: it was custom.css of course…

    i uncommented the line and now it works.

    Thank you David !

    Avatar of Kevin Pine
    Kevin Pine
    Participant

    @kevinpine

    I have my CSS working by adding it to custom.css but it is only working for Home and Blog… I thought v1.1 was going to allow me to use only one theme for home/member/forums.

    Here is where the location of CSS for thsee two areas:

    Home: /wp-content/themes/bp-default-SPSv10/style.css

    Member: /wp-content/bp-themes/bp-sn-parent/style.css

    What am I doing wrong?

    _UPDATE_

    What I did wrong was to not delete (or rename) the wp-content/bp-themes/ folder. Now using same custom CSS for both.

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)

You must be logged in to reply to this topic.