Skip to:
Content
Pages
Categories
Search
Top
Bottom

deleted blogs showing up in blog listing

  • Avatar of John268269
    john268269
    Member

    @john268269

    When I delete a user’s blog when checking the blog listing, there appears a blank blog with no name that leads to my own domain/blogs directory. This is hard to explain, but when I delete a blog, it doesn’t really go away in buddy press, has anyone experienced this problem. It seems that the cache in buddy press doesn’t get cleared or something? Any help would be of great appreciation.

Viewing 9 replies - 1 through 9 (of 9 total)
  • Avatar of MartinNr5
    MartinNr5
    Participant

    @martinnr5

    This is something that others experience as well. I can’t tell you if it’s by design or just something that haven’t been taken care of yet.

    The same is true for activities and other “aggregated views”.

    Avatar of Andy Peatling
    Andy Peatling
    Keymaster

    @apeatling

    Is this on your own install, or on testbp.org?

    Avatar of MartinNr5
    MartinNr5
    Participant

    @martinnr5

    Hi Andy.

    I can’t reproduce the error that John is talking about on my install (WPMU 2.7, BP 1.0b2) and when going through the steps to reproduce the cache related error I was talking about I realize that bp is working as intended.

    I felt that entries in the activity stream should be removed when a user removed, for instance, a blog post but just because a user removes a blog post doesn’t mean that it hasn’t been posted at one time.

    Sorry about that, my brain has been going on overdrive for way too long. I’ll be more careful when it comes to crying wolf the next time.

    Avatar of John268269
    john268269
    Member

    @john268269

    This is on my own domain and it is live.

    Avatar of MartinNr5
    MartinNr5
    Participant

    @martinnr5

    What is the url of your site?

    What version of WPMU and BP are you using?

    Avatar of John268269
    john268269
    Member

    @john268269

    my url is http://www.dutchessday.com and the most current version of buddy press with wp 2.7.

    Avatar of MartinNr5
    MartinNr5
    Participant

    @martinnr5

    I just get a normal “plain” WP blog at that URL and not BP.

    I found out what it was. I had to go into phpmyadmin and manually delete any blog ids that were found in the table blog_meta. then the empty blog syndrome showing up in the blog listings goes away. I wish there were an easier fix for this. I am using dreamhost on a shared environment.

    Avatar of Andy Peatling
    Andy Peatling
    Keymaster

    @apeatling

    This is fixed, just not in beta 2, it’s fixed in rc-1.

Viewing 9 replies - 1 through 9 (of 9 total)

You must be logged in to reply to this topic.