Skip to:
Content
Pages
Categories
Search
Top
Bottom

Errors on activation

  • Avatar of @satori83
    @satori83
    Participant

    @satori83

    When I clicked the link for activation it took me to wp-activate.php, it worked but threw all these errors….
    Warning: array_keys() [function.array-keys]: The first argument should be an array in /home/onlyreal/public_html/wp-content/plugins/bbpress/includes/core/capabilities.php on line 453

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/onlyreal/public_html/wp-content/plugins/bbpress/includes/core/capabilities.php on line 453

    Warning: array_keys() [function.array-keys]: The first argument should be an array in /home/onlyreal/public_html/wp-content/plugins/bbpress/includes/core/capabilities.php on line 453

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/onlyreal/public_html/wp-content/plugins/bbpress/includes/core/capabilities.php on line 453

    Warning: array_keys() [function.array-keys]: The first argument should be an array in /home/onlyreal/public_html/wp-content/plugins/bbpress/includes/core/capabilities.php on line 453

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/onlyreal/public_html/wp-content/plugins/bbpress/includes/core/capabilities.php on line 453

    Warning: array_keys() [function.array-keys]: The first argument should be an array in /home/onlyreal/public_html/wp-content/plugins/bbpress/includes/core/capabilities.php on line 453

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/onlyreal/public_html/wp-content/plugins/bbpress/includes/core/capabilities.php on line 453

    Warning: array_keys() [function.array-keys]: The first argument should be an array in /home/onlyreal/public_html/wp-content/plugins/bbpress/includes/core/capabilities.php on line 453

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/onlyreal/public_html/wp-content/plugins/bbpress/includes/core/capabilities.php on line 453

    Whats wrong?

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • Avatar of @mercime
    @mercime
    Keymaster

    @mercime

    Strange. Haven’t seen activation of BuddyPress to lead to bbPress errors before. WP/BP versions? What theme are you using? What other plugins do you have activated? Do you have group forums in addition to your Sitewide Forums?

    Avatar of @satori83
    @satori83
    Participant

    @satori83

    I think I just figured out the problem. I had my one browser open and logged in, tested sign up in another browser, when I clicked activation email it opened in another tab in my default browser that I was already logged in to :( DOH! I deleted everything and ran again and no errors.

    Avatar of Paul Gibbs
    Paul Gibbs
    Keymaster

    @djpaul

    This sounds like a bbPress bug; if you could report it to http://bbpress.trac.wordpress.org, using your username and password from this site, and linking back to this discussion, the bbPress team can investigate it; it looks like a genuine yet uncommon problem.

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)

You must be logged in to reply to this topic.