Skip to:
Content
Pages
Categories
Search
Top
Bottom

First stable release & Docs

  • Avatar of francescolaffi
    francescolaffi
    Participant

    @francescolaffi

    Yesterday I tagged 0.1.1 as stable, no big changes in functionality, but I wrote a lot of docs for it.
    For easy install try this link http://coveredwebservices.com/wp-plugin-install/?plugin=bp-moderation

    Other than the backend panel docs, it includes an example and an how-to for coding custom content types.

    If you want it integrated with your favorite bp plugins try to bug the devs and point them here.

    If you are trying to integrate it with another plugin or creating some custom content type feel free to bug me ;)

    Getting back to work on bp media, this plugin will probably not have major changes until bp media hit a stable too.

Viewing 17 replies - 1 through 17 (of 17 total)
  • Avatar of rossagrant
    rossagrant
    Participant

    @rossagrant

    @francescolaffi Have updated to latest version but I’m getting an Error when unflagging an item. I can flag things no problem and they appear in the backend but if I go back and unflag an item it gives me a button saying Error.

    Don’t think I was having this trouble in earlier builds.

    I’m running WP 3.0 and BP 1.2.5.2.

    Can you recreate this at all?

    Avatar of rossagrant
    rossagrant
    Participant

    @rossagrant

    @francescolaffi One other thing Frances. I am getting a full button with flag icon showing up in my activity stream and the flag icon in blogs etc but in forum posts I merely get a link and no icon.
    Is that expected behaviour or should I have a flag icon too?
    Thanks!

    Avatar of @modemlooper
    @modemlooper
    Moderator

    @modemlooper

    In the admin I can’t edit or moderate flags. Also, the error as stated above.

    When clicking ignore in admin I get this (0 items have been ignored.)

    Latest WP and BP.

    Avatar of footybible
    footybible
    Participant

    @footybible

    Same problems as modemlooper, with same Wp and BP versions.

    Avatar of aaronfrerichs
    aaronfrerichs
    Member

    @aaronfrerichs

    I’m having the same issue – WP 3.0.1 and BP 1.2.5.2

    Avatar of aaronfrerichs
    aaronfrerichs
    Member

    @aaronfrerichs

    I believe I found it – a bug in the constructor for the bpModAbstractDBObj class. I added a line to set the id and it seems to be working for me now.

    `
    function __construct($id = false) {
    parent::__construct();
    if($id){
    $this->__id = $id; // added this line to fix unflag issue – aaron.frerichs – 9/13/2010
    $this->populate($id);
    }
    }
    `

    Avatar of mariochampion
    mariochampion
    Participant

    @mariochampion

    @aaronfrerichs
    NICE FIND! worked for me.
    bp moderation 0.1.1
    bp 1.2.5.2
    wp3.0.1

    Avatar of footybible
    footybible
    Participant

    @footybible

    @aaronfrerichs @mariochampion Whereabouts is this fix added?

    Many thanks

    Avatar of mariochampion
    mariochampion
    Participant

    @mariochampion

    @footybible i dont ftp access to the serevr from my home laptop, but there is a php file in the plugin dir and i think its called bpModAbstractDBObj.php (see aaron’s post)

    do a search for “function __construct($id = false) {” or just scan the code and you ll see the place to paste in aaron’s line.

    good luck

    Avatar of footybible
    footybible
    Participant

    @footybible

    Avatar of pollycoke :)
    pollycoke :)
    Participant

    @pollycoke

    @aaronfrerichs that fixed it, thanks

    Thanks guys

    Avatar of francescolaffi
    francescolaffi
    Participant

    @francescolaffi

    Sorry for my absence latest weeks, had lot of uni exam.

    Yep it seem that that constructor is broken, thanks for the fix, going to tag a fixed release.

    Avatar of francescolaffi
    francescolaffi
    Participant

    @francescolaffi

    tagged 0.1.2 that should solve reported issues, please confirm and see if there are other problems :)

    @rossagrant on links w/o icons: it is expected that there’s no icon there because I’m trying to follow style of the meta links of the default theme where possible.
    Btw icon or no icon can be changed not only in php code but also with css, so it can be changed at different levels of site access and skills.

    Avatar of Enrico
    Enrico
    Participant

    @sulley

    Thanks for the update, Francesco.
    Could you please add support for language files in the next build? Thanks.
    Need to install the plugin on a multilanguage site and have to translate flag/unflag.

    Avatar of Chris
    Chris
    Participant

    @renaissancedesign

    Hi.

    Great plugin, but it would be VERY useful to be able to disable it per user role. For example, by default it’s possible to flag posts by the admin user.

    Avatar of francescolaffi
    francescolaffi
    Participant

    @francescolaffi

    @sulley it should already support localization from the first release, found some issues with it?

    @renissancedesign I’ll consider it for future versions, in the meanwhile it’s something that can be easily achivied with filters

Viewing 17 replies - 1 through 17 (of 17 total)

You must be logged in to reply to this topic.