Skip to:
Content
Pages
Categories
Search
Top
Bottom

Forum "installed" but doesn't work

  • Avatar of chengdu-living
    chengdu living
    Participant

    @chengdu-living

    I installed Buddypress 1.2 release candidate on a new WordPress 2.9.1 install and everything is working great except for the forum.

    When I install the forum (using the “one click” feature in WP Admin panel) it says it installed correctly, but on the site the “Forum” link is broken. Check it out: http://www.chengduconnect.com

    Any ideas on how to get this working? I tried reinstalling the forum and searching here and on google but couldn’t find much about the 1.2 release candidate in particular. Thanks!

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • Avatar of chengdu-living
    chengdu living
    Participant

    @chengdu-living

    Oops, sorry! Here’s the info:

    1. Which version of WP/MU are you running? WP 2.9.1

    2. Did you install WP/MU as a directory or subdomain install? directory

    3. If a directory install, is it in root or in a subdirectory? subdirectory (add-on domain)

    4. Did you upgraded from a previous version of WP/MU? If so, from which version? No

    5. Was WP/MU functioning properly before installing/upgrading BuddyPress (BP)? e.g. permalinks, creating a new post, commenting.

    6. Which version of BP are you running? 1.2 Release Candidate

    7. Did you upgraded from a previous version of BP? If so, from which version? No

    8. Do you have any plugins other than BuddyPress installed and activated? No

    9. Are you using the standard BuddyPress themes or customized themes? Default theme

    10. Have you modified the core files in any way? No

    11. Do you have any custom functions in bp-custom.php? No

    12. If running bbPress, which version? Or did your BuddyPress install come with a copy of bbPress built-in? I’m trying to use the auto installer

    13. Please provide a list of any errors in your server’s log files.

    14. Which company provides your hosting? Lithium Hosting

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)

You must be logged in to reply to this topic.