Skip to:
Content
Pages
Categories
Search
Top
Bottom

Forums Directory Not Showing Up

  • Avatar of homeschoolmommy
    homeschoolmommy
    Participant

    @homeschoolmommy

    I get this error Sorry, there were no forum topics found.
    & when I try to post a new topic in a group i get this error in a red box (There was an error when creating the topic) please help

    WordPress 3.5.1.
    BuddyPress 1.6.4

    http://gossipmoms.info

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • Avatar of homeschoolmommy
    homeschoolmommy
    Participant

    @homeschoolmommy

    sorry for the double post my mistake

    Avatar of Hugo
    Hugo
    Moderator

    @hnla

    Not a problem; cleared it out.

    Avatar of homeschoolmommy
    homeschoolmommy
    Participant

    @homeschoolmommy

    is there a way to help solve this problem im having

    Avatar of homeschoolmommy
    homeschoolmommy
    Participant

    @homeschoolmommy

    can someone please help me it been about 4 days no response

    Avatar of @mercime
    @mercime
    Keymaster

    @mercime

    @homeschoolmommy 1st thing. Your BlogsMU theme is version 1.3.5 and the latest is version 1.3.7

    2nd, check bb-config.php at the root of your WP install, i.e., where you’d find your wp-config.php file. Check if DB configurations in bb-config.php is the same as DB info in wp-config.php file

    3rd, have you tried changing to BP Default theme at a time when visitor levels are low?

    Avatar of homeschoolmommy
    homeschoolmommy
    Participant

    @homeschoolmommy

    yes i changed my theme to BP Default, bb-config.php, & wp-config.php matches but when i try to post in groups or go to forum directory nothing is there and i cant post. I reinstalled wordpress, i deleted and reinstalled buddypress, that did not work either.

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)

You must be logged in to reply to this topic.