Skip to:
Content
Pages
Categories
Search
Top
Bottom

Forums Link is redirecting to home page?

Viewing 8 replies - 1 through 8 (of 8 total)
  • Did you complete the Forums Setup in the admin?

    Avatar of Tosh
    Tosh
    Participant

    @xberserker

    I did, the group forums are showing up fine. It’s just the global forums page is redirecting.

    Avatar of Tosh
    Tosh
    Participant

    @xberserker

    Any ideas?

    Do you have a blog category or group that has the word forum in the slug? I know you can’t have a group and a category with the same name not sure about the forum slug, BP permalinks are buggy.

    Did you remember to change WP default permalinks?

    Did you try changing the forum slug to something like “boards” just to see if that worked:

    http://buddypress.org/2009/05/customizable-slugs-in-buddypress/

    Avatar of Tosh
    Tosh
    Participant

    @xberserker

    I tried this in my wp-config.php file.
    define (‘BP_FORUMS_SLUG’,’groupforums’);

    Still re-directs to the home page. Yes I changed my WP default permalinks.

    Avatar of Tosh
    Tosh
    Participant

    @xberserker

    Still can’t get this to work. Anything else I can do?

    @xberserker I’m having the same issue on WP 3.0.5/BP 1.2.8 both with a custom theme and without.

    Did you ever resolve this issue?

    Thanks.

    Avatar of Tosh
    Tosh
    Participant

    @xberserker

    @mrwweb Sorry I did, I had this set to yes “Disable global forum directory?:” turning it to no fixed it.

    Under BuddyPress > General Settings

Viewing 8 replies - 1 through 8 (of 8 total)

You must be logged in to reply to this topic.