Skip to:
Content
Pages
Categories
Search
Top
Bottom

Group invites

  • Avatar of Creede
    creede
    Participant

    @creede

    This may be something that is already being looked at, but when I send an invite out to join a group to multiple people at the same time, users are getting multiple invites.

    Example; I invited 8 members to join a group, I received 8 invites in my email.

Viewing 16 replies - 1 through 16 (of 16 total)
  • Avatar of Creede
    creede
    Participant

    @creede

    Looks like when I go to the Invite tab even though my friends show up in the check boxes, I only see my avatar repeated to the right.

    Avatar of Creede
    creede
    Participant

    @creede

    I know I’m talking to myself here, but any ideas? I have downloaded the latest from svn, disabled all plugins, WPMU 2.6.3.

    Every time I try and invite someone to a group, it says that they were invited but really it just invites myself. If I go back to the invites tab for that group I can see myself invited multiple times. Even if I remove myself, the next time I invite someone (even one person) it multiplies the number of invites it sends to me. I’m up to 21 invites for one click. No invites are making it out to anyone else besides admin. Kind of frustrating.

    Avatar of Creede
    creede
    Participant

    @creede

    Seems like it is only a problem when the invites come from my user id. If someone else does an invite it works fine.

    Avatar of Creede
    creede
    Participant

    @creede

    New user ID set up. For some reason it is still only sending out invites to the original site admin. I even went as far as to drop that old user entirely from wp_users

    Avatar of Creede
    creede
    Participant

    @creede

    Here’s a clue, source code reveals <a id="uid-Array" class="remove" href="http://utahmodern.orggroups/7/invites/remove/Array">Remove Invite</a>

    I don’t know where the utahmodern.orggroups is coming from but that is why I can’t remove old invites and keeping getting more each try.

    Avatar of Creede
    creede
    Participant

    @creede

    double post

    Avatar of Creede
    creede
    Participant

    @creede

    other members appear to be ok, just the admin that’s jacked up.

    <li id="uid-6">

    <img class="avatar" width="50" height="50" alt="" src="http://www.gravatar.com/avatar/6280316883ec4d884420975a9769b8f2?d=wavatar&s=50"/>

    <h4>

    Michelle Fitch

    </h4>

    <span class="activity">active active 1 hour, 21 minutes ago ago</span>

    <div class="action">

    Remove Invite

    Avatar of Creede
    creede
    Participant

    @creede

    Here is the full call

    <li id="uid-Array">
    <img class="avatar" width="50" height="50" alt="" src="http://utahmodern.org/wp-content/blogs.dir/1/files//2008/10/dsc-0002-32-1-avatar1.jpg"/>
    <h4/>
    <span class="activity">active 24 seconds ago</span>
    <div class="action">
    <code><a href="http://utahmodern.orggroups/7/invites/remove/Array">Remove Invite</a></code>
    </div>
    <code></code>

    Avatar of Andy Peatling
    Andy Peatling
    Keymaster

    @apeatling

    I’ll look into this, can you file a ticket?

    Avatar of Creede
    creede
    Participant

    @creede

    Done. Thanks

    Avatar of Deadpan110
    Deadpan110
    Member

    @deadpan110

    Which ticket is it? can you paste a link?

    But – Confirmed.

    I had the same problem sending an invite using Revision 570 – the main blog’s admin email address received it but the invited person did not.

    I’m not entirely sure on the 1st revision I installed when I discovered BuddyPress, but that seemed to fail sending invites entirely.

    Avatar of Creede
    creede
    Participant

    @creede

    Ticket is here –> http://trac.buddypress.org/ticket/180

    Glad I’m not the only one.

    Avatar of Gogoplata
    gogoplata
    Participant

    @gogoplata

    Thought this was resolved in a recent revision, but just had this happen to me as well.

    Avatar of Creede
    creede
    Participant

    @creede

    Still getting the same problems with r599 too.

    Avatar of Gogoplata
    gogoplata
    Participant

    @gogoplata

    Same here, added to the ticket to just confirm that this is still present.

    Avatar of Andy Peatling
    Andy Peatling
    Keymaster

    @apeatling

    This is a confirmed bug. I haven’t had a chance to look at it yet. If anyone can debug please do.

Viewing 16 replies - 1 through 16 (of 16 total)

The topic ‘Group invites’ is closed to new replies.