Skip to:
Content
Pages
Categories
Search
Top
Bottom

Groups Activity RSS Feed Broken

  • Avatar of akukskuks
    akukskuks
    Participant

    @akukskuks

    From the Activity menu I have no problems subscribing to an RSS feed of “All Members” activity, but the RSS link under “My Groups” redirects me to my profile page (Activity –> Groups). I see that other people are having similar problems with RSS feeds but can’t seem to find a solution in any of the threads. How can I fix this?

    All Members link points to: mydomain/activity/feed
    My Groups link points to: mydomain/members/user/activity/group/feed

    WP 3.5.1
    BP 1.7
    Development server

    TIY!

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • Avatar of nomad-one
    nomad-one
    Participant

    @nomad-one

    I’m having same problem, driving me absolutely nutty and hardly a thin gout there about how to fix it. I’m quite desperate for a solution. My feeds from my buddypress install work on other sites outside of buddypress, sometimes

    it seems to change all the time

    Additionally sometimes when adding the feed url wordpress adds in /activity/ into the feed url without asking :) feeds that work one minute don’t the next

    Avatar of nomad-one
    nomad-one
    Participant

    @nomad-one

    For further reference this is the error I get with group feeds

    RSS Error: A feed could not be found at http://mysite.com/groups/groupname/feed/. A feed with an invalid mime type may fall victim to this error, or SimplePie was unable to auto-discover it.. Use force_feed() if you are certain this URL is a real feed.

    Avatar of akukskuks
    akukskuks
    Participant

    @akukskuks

    Yes @nomad-one, mine are starting to have mood swings as well. Fickle things!! The individual group feeds I had feeding into my reader have stopped working, and now can’t get any more valid feeds registered at all from the site. Just can’t figure out what to do…

    Question: do the WP RSS feeds on your dashboard work?
    Reference: http://buddypress.org/support/topic/no-rss-feeds-are-coming-in/

    Sounds like maybe there’s some structural BP issues here? I’m equally as desperate to get these to work…how can we figure this out? Or are we S.O.L. until the next BP update??

    Avatar of akukskuks
    akukskuks
    Participant

    @akukskuks

    Update: bad news! Now when I try to get my site-wide activity RSS:

    XML Parsing Error: XML or text declaration not at start of entity
    Location: http://mysite/activity/feed/
    Line Number 1, Column 2: <?xml version=”1.0″ encoding=”UTF-8″?>
    -^

    Any advice please?

    Avatar of @mercime
    @mercime
    Keymaster

    @mercime

    @akukskuks WP/BP versions? What theme are you using? What plugins are installed?

    Avatar of akukskuks
    akukskuks
    Participant

    @akukskuks

    WP 3.5.1
    BP 1.8.1
    BP Default Theme

    Admin Bar Disabler
    bbPress
    Bp Force Profile
    Buddydrive
    BuddyPress
    BuddyPress Activity Stream Hashtags
    BuddyPress Group Email Subscription
    BuddyPress Group Extras
    Erident Custom Login and Dashboard
    Ultimate TinyMCE

    Would updating WP to 3.6 help solve this problem?

    Also, I did try activating a plugin that I realized was not optimized for BP (WP-only). Could that have been the problem?

    Avatar of lenasterg
    lenasterg
    Participant

    @lenasterg

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)

You must be logged in to reply to this topic.