Skip to:
Content
Pages
Categories
Search
Top
Bottom

I enabled Mu (network) and the forums disappeared..

  • Avatar of damian2001
    Damian2001
    Member

    @damian2001

    I enabled Mu (network) and the forums disappeared..

    I have disabled the forums component and then re-enabled with no success.

    Any ideas?

    Thanks

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • Avatar of Boone Gorges
    Boone Gorges
    Keymaster

    @boonebgorges

    What do you mean they “disappeared”? Are you getting 404s when you click on the Forums tab? Do individual group forums work?

    Also, any info you could provide along these lines would be helpful: http://buddypress.org/community/groups/how-to-and-troubleshooting/forum/topic/when-asking-for-support/

    Avatar of damian2001
    Damian2001
    Member

    @damian2001

    Hi – Thanks for taking the time to have a look..

    There are no forum tabs and the group forums have gone – If I use a link from an old forum post it just redirects to the front page – No errors to report (I assume the default 404 is a redirect).

    I have tried disabling the forums and re-enabling.

    The URL is http://ukexpats.eu – I am just setting up so I have not lost anything – However I do need forums and its puzzling.

    Thanks again

    Damian

    Avatar of Boone Gorges
    Boone Gorges
    Keymaster

    @boonebgorges

    Do you have the groups component enabled as well?

    Also, check out Dashboard > BuddyPress > Forum Setup. Does it tell you that forums are properly installed? If not, go through the install procedure (it takes two clicks). If not, try setting up an existing installation, and make sure that BP points to the correct path of your bb-config.php file.

    Avatar of damian2001
    Damian2001
    Member

    @damian2001

    Thank you – I don’t know what I did to disable it.

    I have now set it to use an existing forum install and used the original bb-config.php that I had used previously – The posts are gone, but that’s OK and there is an issue with the tag cloud – but I think I can handle that.

    Thanks again – Just one of those things I suppose…. :)

    Avatar of Boone Gorges
    Boone Gorges
    Keymaster

    @boonebgorges

    Glad it’s working!

    Avatar of Kim Knox
    Kim Knox
    Participant

    @askarealestateagent

    Thank you for posting about this, it enabled me to fix my latest problem =)

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)

You must be logged in to reply to this topic.