Skip to:
Content
Pages
Categories
Search
Top
Bottom

IE6 and 7 problem

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • Avatar of Jeff Sayre
    Jeff Sayre
    Participant

    @jeffsayre

    First of all, we do not have sufficient information to offer the best resolution to your issue.

    We have no idea what versions of WPMU and BuddyPress you’re running. Are you running WPMU or single-user WordPress? What other plugins do you have installed?

    The plugin does not indicated that it works with WPMU and it is only updated to WP 2.7.1. Perhaps that is part of the problem.

    I’m setting this to “not a support question” as this seems more like a WP issue and not a BuddyPress issue. Also, I’m moving it to the proper forum, “Third Party Components & Plugins”.

    Avatar of arezki
    arezki
    Participant

    @arezki

    Hi Jeff- sorry for the missed information. Apologies! I agree I don’t think it’s buddypress issue but I thought someone in the forum would be aware of similar problem whereby a form won’t work under IE6/7.

    I have installed the latest version of MU (WordPress MU 2.8.4) and the latest version of Buddypress. I also admit I have many plugins. wp-greet works fine with all the variations of WP/WPMU/Buddypress… seen them in action but for whatever reason IE6/7 just wont do it on my end. Thanks.

    Avatar of arezki
    arezki
    Participant

    @arezki

    Quick update: using keyboard and not a mouse, IE6/7 are responding. Very strange!

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)

You must be logged in to reply to this topic.