Skip to:
Content
Pages
Categories
Search
Top
Bottom

Instagram OEmbeds stopped working for more recent Instagram pics

  • Avatar of rossagrant
    rossagrant
    Participant

    @rossagrant

    Hey guys,

    Bit of a weird one this, but has anyone else noticed that Instagram pics have recently stopped embedding properly.

    You can post an instagram link in an activity update and a place holder will appear with the name of the pic, but no image.

    OLD Instagram links still work from back in July, August etc. but it seems that newer ones from November etc won’t embed properly.

    I’m wondering if the oEmbed for Instagram has changed and need updating to accomodate something new over at Instagram?

    Here’s 2 random examples:

    OLD link that works: http://instagram.com/p/cAXH3EDAga/
    NEW link that doesn’t: http://instagram.com/p/gx4t4yjAjb/

    Could someone give them a test and see if they experience the same with those 2 links.

    It’s all a bit odd.

    Thanks :)

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • Avatar of arwenmckenzie
    arwenmckenzie
    Participant

    @arwenmckenzie

    I tried to set up Instagram in a social streaming plugin last week and that was a complete dead end.

    No matter what I did nothing picked up the photos and on that particular plugins support forum there were a gazillion other people having the same issues as me. Maybe they have changed something.

    Avatar of Henry
    Henry
    Participant

    @henrywright-1

    @rossagrant this could be Instagram’s server. Have you tried again recently?

    Avatar of rossagrant
    rossagrant
    Participant

    @rossagrant

    @henrywright-1 Still doesn’t work.

    Instagram have 100% changed something recently.

    Images from last June/ July work no problem, but newer links just display a blank frame that still links to the image on Instagram, but displays nothing on a BP activity stream for example.

    Avatar of Henry
    Henry
    Participant

    @henrywright-1

    @rossagrant in that case it might be worth raising a WP Trac ticket as oEmbeds are handled by the WP core:

    http://core.trac.wordpress.org/

    Avatar of crm50cc
    crm50cc
    Participant

    @crm50cc

    Any development on this issue?
    I have this issue and also my youtube link don’t embed no more.
    Please let me know if you found something

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)

You must be logged in to reply to this topic.