Skip to:
Content
Pages
Categories
Search
Top
Bottom

Installation Issue + Broken Homepage + Missing admin bar

  • Avatar of qubed
    qubed
    Participant

    @qubed

    Hi all,

    I tried to install buddypress moments ago on my WPMU site and when adding the new pluging (buddypress), the installation didn’t not fully complete. I watched it upload to 100%, but it appeared to fully activate and then I was presented with a notice saying that the plugin was only partially installed / didn’t fully complete or something along those lines. I was not presented with any other options so I tried moving forward how I could and then having to back out.

    Upon getting back to my admin area, I viewed my main sites homepage and it only half loads, really the slider only. None of my posts are showing etc, but when I go directly to a posts link, they are still there. From what I can tell, my sub-directly sites are operating normally and there homepages do not have any issues from what I can tell after a brief scan.

    I am looking to remedy this issue and I am anxious to know exactly how to as I am a bit up a tree with my head cut off at the present. My site’s memory limit was 96mb and php 5.3.5 and MySQL 5.1.54 with WP 3.8.1

    My first priorities are sorting out my home page and getting it back to working, followed by getting my admin bar back when I am view pages/posts on my site, followed by getting buddypress working properly, if at all.

    Any insight and guidance would be terrific. Thank you in advance.

    qubed

You must be logged in to reply to this topic.