Skip to:
Content
Pages
Categories
Search
Top
Bottom

installed buddypress forums subscriptions and it killed my site?????

  • Avatar of snagfly
    snagfly
    Participant

    @snagfly

    I’m freaking out a little. having just told the world on a webianr to join the site and I just killed it. http://iJangoSocial.com

    I installed the plugin >> buddypress >> forums subscriptions plugin>> and now my site shows this ( Fatal error: Call to undefined function bb_get_current_user_info() in /home/content/02/5084802/html/wp-content/plugins/group-forum-subscription-for-buddypress/bb-group-forum-subscription.php on line 110 )

    It won’t even let me login under my admin either, what in the world am I to Do?????

    Please help me

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • Avatar of snagfly
    snagfly
    Participant

    @snagfly

    Ha so sorry to disturb, i fixed it by removing the plugin via my ftp. All that jazz and no real show. Fyi has anyone installed this plugin successfully and if so how did you do it??

    Avatar of Jeff Sayre
    Jeff Sayre
    Participant

    @jeffsayre

    I assume you mean the plugin Group Forum Subscripton for BuddyPress found here:

    http://wordpress.org/extend/plugins/group-forum-subscription-for-buddypress/

    You need to contact the plugin developer and provide them with the details about your issue.

    I’m moving this thread to the proper forum, “Third Party Components & Plugins”.

    Avatar of Boone Gorges
    Boone Gorges
    Keymaster

    @boonebgorges

    Hi snagfly. I’m the author of that plugin. It sounds like the problem is that you activated the bbPress trigger plugin inside of WordPress. As is stated in the readme files, this part of the plugin is only needed if you are running a separate installation of bbPress with BuddyPress 1.0.

    If you are running BuddyPress 1.1+, you can safely delete the file bb-group-forum-subscription.php, keeping and activating only bp-group-forum-subscription.php.

    Avatar of snagfly
    snagfly
    Participant

    @snagfly

    Ahh, great. that works wonderful, yes I’m running bp 1.1

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)

You must be logged in to reply to this topic.