Skip to:
Content
Pages
Categories
Search
Top
Bottom

Locale blog owners can't switch languages

  • Avatar of Wacław Jacek
    Wacław Jacek
    Participant

    @waclawjacek

    This wouldn’t be an issue (because why would a Polish blog use the English locale?), but I’ve ran into an issue after changing some options in the Settings → General tab: after I’ve saved the changes, the language got set to English. Could either the blog admins have an option to change the language, or if not, could this please be changed to Polish for me?

    Thanks! :)

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • Avatar of Ze Fontainhas
    Ze Fontainhas
    Participant

    @vanillalounge

    Fixed

    Avatar of Wacław Jacek
    Wacław Jacek
    Participant

    @waclawjacek

    Thanks, Zé. :)

    Speaking of the that (^ the special “e” ^), there are charset issues at some pages around here (when changing your display name on your profile page – works fine on wordpress.org, though – and when displaying a post apparently. When you click “Edit”, it’s all right, so I’m guessing it’s the BuddyPress.org backend to blame.)

    Interesting thing: try clicking edit on my post, editing it, then saving, and editing again, a couple of times. See what happens. :)

    UPDATE: After this edit, it got it right. I guess you have to try with a *new* post then.

    Avatar of Wacław Jacek
    Wacław Jacek
    Participant

    @waclawjacek

    Alright, it’s wrong again. Writing a new post, so you can see that for yourself. :) RSS charset is also bugged.

    Avatar of Wacław Jacek
    Wacław Jacek
    Participant

    @waclawjacek

    Alright, my guess is the site’s pushing UTF-8, while the database charset is set to something else. Could you guys please investigate? In the past it also caused the RSS feeds to change charset every now and then, notifying me of changes in a post, while there were none at all.

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)

The topic ‘Locale blog owners can't switch languages’ is closed to new replies.