Skip to:
Content
Pages
Categories
Search
Top
Bottom

Major Messaging Bugs, Errors

  • Avatar of Gogoplata
    gogoplata
    Participant

    @gogoplata

    Since upgrading to the latest components I’ve been running into a lot of errors and bugs, particularly with the messaging component.

    First and most importantly I am unable to send messages. This problem leads me to the second issue I’m facing which is that the auto-complete is not working as expected.

    A user first emailed me about this on my live site and I first verified the issue there. Basically it’s impossible to send messages to anyone, the page just reloads, the message is erased, and an error that reads “Message could not be sent, please try again” is displayed. I erased all of my BuddyPress files, uploaded the latest trunk (which I was already running) and permissioned them to 755, then re-tested and the problem is still present.

    In an attempt to see if it was my install specifically I installed MU on another domain, uploaded the files, and tested there and received the same error. Messaging was working on my install even with the latest files then suddenly quit.

    Onto my second issue, the auto-complete feature doesn’t seem to be working properly at all. I ran into this on both my live site and test site as well as on TestBP.org. Basically when typing a name into “Send to” field the result don’t necessarily begin or even contain the typed letter. For example if I type the letter “A” on testbp.org the first result is Andy, as expected, but the second is “Robert Popovic (phlux0r)”, which clearly doesn’t contain an A at all. The next two results contain the letter A but don’t start with it. At first I though perhaps it only auto-completed the names of friends, which it may, but on my live site I have a friend named “justin” but when I enter the letter J another user without a J, “ryanmoney”, is the only one that displays.

    Anyways, I can offer a lot more details if needed but I wanted to share the vitals and see if anyone else ran into this. If not, I’ll file a ticket but my hope is I’m not the only one.

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • Avatar of Burt Adsit
    Burt Adsit
    Participant

    @burtadsit

    Nope. You are not the only one. Strange behavior in messaging. Ya, autocomplete only looks at your friends list. That’s easily fixable. I was having probs sending msgs to valid usernames. No messages sent. No error msg.

    http://buddypress.org/forums/topic.php?id=413

    I musta posted right after you. Been impatient and cranky lately. Not scanning the forums before I post. Happens when I can’t get a major feature like groups and messaging to work right.

    Avatar of Gogoplata
    gogoplata
    Participant

    @gogoplata

    I just saw your new topic so I’m just gonna post my original message from this thread there and let this thread die since that’s more broad and includes other issues I’ve experienced.

    Avatar of Gogoplata
    gogoplata
    Participant

    @gogoplata

    CLOSED.

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)

You must be logged in to reply to this topic.