Skip to:
Content
Pages
Categories
Search
Top
Bottom

Member page not working – ”Sorry, no members were found.”

  • I have a problem that i have been searching for a solution this past few weeks. I have not found anything substantial, and there are very few topics about this problem.

    The Problem:
    Member pages not working at all. All i get is “Sorry, no members were found.”
    At the frontpage (the activity stream) i have no number after Members, and it just shows Members ().
    You can request friends, you however cannot accept that request.

    Troubleshooting:
    * The problem persist regardless of theme.
    * You can view member profiles without a problem. So there looks like there is no user-related problem (?)
    * The “No members found” is there regardless of filter at the member page.
    * You can send messages between users.
    * I have deactivated every plugin except Buddypress, but no difference.

    Screenshots:
    http://keyboardfighting.com/site.gif
    http://keyboardfighting.com/site1.gif

    Link to site:
    Main site: http://keyboardfighting.com
    Member page: http://keyboardfighting.com/members/
    User page: http://keyboardfighting.com/members/daniel/

    Any ideas on how to tackle the problem?

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • 1. Which version of WP/MU are you running?
    - Latest version, 3.1.2

    2. Did you install WP/MU as a directory or subdomain install?
    - Directory

    3. If a directory install, is it in root or in a subdirectory?
    - Subdirectory

    4. Did you upgrade from a previous version of WP/MU? If so, from which version?
    - No

    6. Which version of BP are you running?
    - Latest version, 1.2.8

    7. Did you upgraded from a previous version of BP? If so, from which version?
    - No

    8. Do you have any plugins other than BuddyPress installed and activated? If so, which ones?
    - Yes, but i have tried to deactivate every plugin with the same result. I now have Ada Sitewide Feed, Better RSS Widget and Buddypress.

    9. Are you using the standard BuddyPress themes or customized themes?
    - Customiezed, but no difference regardless of theme.

    10. Have you modified the core files in any way?
    - No.

    11. Do you have any custom functions in bp-custom.php?
    - No.

    12. If running bbPress, which version? Or did your BuddyPress install come with a copy of bbPress built-in?
    - Buddypress installed bbPress.

    13. Please provide a list of any errors in your server’s log files.
    - Don’t have access to server logg files. (i think)

    14. Which company provides your hosting?
    - Loopia

    15. Is your server running Windows, or if Linux; Apache, nginx or something else?
    - Linux; Apache.

    the answer to the sorry no members were found maybe the reason i was getting it. i have resolved it. well tech support help at my vps provider. i had a plugin called ratings- widget that was giving an error message internally , that faulty plugin filled my memory with error messages. so they cleared some stuff, i deactivated it and there u go. so you may have a similar issue with a plugin.

    @dubsel, which plugin are you using for your sitewide activities which shows at your sidebar widget? i mean The Wet Activities. it look so cool

    Avatar of Virtuali
    Virtuali
    Participant

    @gunju2221

    kvadd, your members directory seems to be working for me.

    Did you solve it?

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)

You must be logged in to reply to this topic.