Skip to:
Content
Pages
Categories
Search
Top
Bottom

Members Directory error loading when use the Order By: dropdown menu.

  • Avatar of arijay
    arijay
    Participant

    @arijay

    hi.. my bp site is getting error in Members Directory page, the error started when i sort the member list by the dropdown menu “Order by:”, the result in shorting always display the home pagea in the Members Directory page. it display 2 page.. 1 is Members Directory page and the other is the home page, its layered…, and when i login the problem dissapeare, the error only shows when user not login.., im using bp 162 , wp 35

    need help..

Viewing 9 replies - 1 through 9 (of 9 total)
  • Avatar of arijay
    arijay
    Participant

    @arijay

    here is my bp site looks like.. and try to shorting the members by the dropdown menu..

    Avatar of Tammie
    Tammie
    Moderator

    @karmatosed

    It looks like some scripting error my suggestion would be to first (if you can) try the default theme with your plugins just to see if works. Failing that (if you can) try removing plugins to see if those work. My thinking is it’s a plugin causing a partial page load and those visual issues.

    Avatar of arijay
    arijay
    Participant

    @arijay

    helo karmatosed..
    thx for your reply, and sorry for my late response..:), i develop a new site n im having the same problem, ive tried all your suggestion.. but nothing works for me..:(, here is the link to the site .., im using wordpress 3.5.1 n bp 1.6.4

    Avatar of shanebpdev
    shanebp
    Participant

    @shanebp

    Perhaps an ajax conflict ?

    If you change the Order By, it will dynamically load the home page, as you said.

    But if you then click the Members link, the members page is displayed per your Order By selection.

    Avatar of arijay
    arijay
    Participant

    @arijay

    hi shanebp..
    thanks for your response, im new with ajax, can you explain me a little bit more about it..

    Avatar of arijay
    arijay
    Participant

    @arijay

    need help..:(

    Avatar of shanebpdev
    shanebp
    Participant

    @shanebp

    Follow the advice from karmatosed – deactivate all plugins except WP and BP AND use the default theme. Does the problem still exist ? If not, then you have a problem in your custom theme.

    Avatar of arijay
    arijay
    Participant

    @arijay

    wooww.. thx shanebp and karmatosed…:) i use the underconstruction plugin http://wordpress.org/extend/plugins/underconstruction/  and it was the problem, now my site works perfectly… :) thx again ..

    Avatar of shanebpdev
    shanebp
    Participant

    @shanebp

    Glad you got it working.
    Please mark this thread as resolved.
    And next time – follow directions from karmatosed !

Viewing 9 replies - 1 through 9 (of 9 total)

You must be logged in to reply to this topic.