Skip to:
Content
Pages
Categories
Search
Top
Bottom

/> Messing up site

  • Avatar of Ganzuelo
    Ganzuelo
    Participant

    @ganzuelo

    Hello all! I am having an issue with my bp user page. At the top it is outputting the member’s name with a /> underneath it. you can see it here here

    screenshot

    Any help would be great!

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • Avatar of @mercime
    @mercime
    Keymaster

    @mercime

    @ganzuelo looks like you’ve fixed the issue. I don’t see anything of the sort per link you posted.

    Avatar of Ganzuelo
    Ganzuelo
    Participant

    @ganzuelo

    @mercime I actually changed the theme. I went through all plugins disabling until I could tell which was causing the issue. For the life of me I couldn’t figure out the issue. I deleted that instance and reinstalled. I went through each plugin until and it did not happen again.

    Then I went to upload a logo and thats when the issue hit! This is happening on a custom theme and on the Avada theme.

    Avatar of Ganzuelo
    Ganzuelo
    Participant

    @ganzuelo

    only when you use an image for the logo does it do it.

    Avatar of @mercime
    @mercime
    Keymaster

    @mercime

    I went through all plugins disabling until I could tell which was causing the issue.

    @ganzuelo most probably a theme issue. Change to one of WP Default themes to confirm.

    Avatar of Ganzuelo
    Ganzuelo
    Participant

    @ganzuelo

    it is

    Avatar of @mercime
    @mercime
    Keymaster

    @mercime

    @ganzuelo What theme were you using? Have you contacted theme author about the issue?

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)

You must be logged in to reply to this topic.