Skip to:
Content
Pages
Categories
Search
Top
Bottom

Missed bugs – post them here

  • Avatar of Slava UA
    Slava UA
    Participant

    @slaffik

    Ok, please post here all the bugs you found in CD Avatar Bubble. Describe the situations an? version of WP and BP you are using – it’s very important!
    Thank you.

Viewing 21 replies - 1 through 21 (of 21 total)
  • Hi

    Thanks for the plugin.

    1.2.3 /2.9.2 not MU

    I get the bubble and I can change the colour but it does not display any user info – yes I ticked the boxes in admin ;)

    Thanks

    Gibby

    Avatar of shoeyn
    shoeyn
    Participant

    @shoeyn

    Great Plugin
    BP 1.2.3 WordPressMU 2.9.2
    The plugin is working fine, but 3 lines appear over the bubble, so it might be a CSS bug

    http://shoeynet.com

    Avatar of Slava UA
    Slava UA
    Participant

    @slaffik

    @gibbyesl.
    Well, rather strange. Thank you for pointing me to not WPMU installation. I will investigate it.

    Avatar of Slava UA
    Slava UA
    Participant

    @slaffik

    @shoeyn
    Done – that’s your theme css rules, declared in style.css. In next release I will try to reset all themes rules that may apply to bubble.

    Avatar of gregfielding
    gregfielding
    Participant

    @gregfielding

    I’m on MU 2.9.2 and BP 1.2.3 and it’s not working for me. The bubble pops up with an error message “There was an error while loading data about user XXX.
    Try again later please…”

    Same with me…

    Avatar of Slava UA
    Slava UA
    Participant

    @slaffik

    @miguael, @gregfielding, @gibbyesl
    Ok, the only thought – your BP installation is not in the root of the domain.
    AND! If you have shortcodes for php (aka ) disabled – it might still doesn’t work.
    Please chack this version: http://dl.dropbox.com/u/6771917/cd-bp-avatar-bubble.zip

    Avatar of Anton
    Anton
    Participant

    @antonrsaopencirclecoza

    I’ve just installed that version ^ and the problem persists

    “There was an error while loading data about user 2.
    Try again later please…”

    My BP is on the root of the domain.

    Avatar of Slava UA
    Slava UA
    Participant

    @slaffik

    @antonrsaopencirclecoza
    Could you give a link to your site? I wnat to see by myself.

    Avatar of Jean-Marc
    Jean-Marc
    Participant

    @chefouvi

    Hi absolutely great plugin.
    I hit a bug with profile fields that are multiple selection. They show up in the Bubble but unsanitized like this (See the first line below?) Also notice how there a double column at the end of each field:

    Looking For:: a:3:{i:0;s:10:”Friendship”;i:1;s:6:”Dating”;i:2;s:20:”Business Connections”;}
    Sex:: Male
    Country Of Origin in Africa:: USA

    Please see if you could point me to a fix. I would really appreciate it.

    Thank you for all the great work.

    Avatar of Slava UA
    Slava UA
    Participant

    @slaffik

    @chefouvi
    Are you using the latest 0.9.1 version of the plugin? Nobody else has this problem (even me can’t replicate it).

    Avatar of paulhastings0
    paulhastings0
    Participant

    @paulhastings0

    Oh, I can confirm that I have this problem as well. I’m running 0.9.1 of the plugin on BP 1.2.4.1 with WPMU 2.9.2

    I have 5 check-boxes which are: Current, Previously, Graduate, Parent, and Never. When one of the boxes is selected, such as “Current” it appears on in the Avatar bubble as:

    a:1:{i:0;s:7:"Current";}

    Avatar of Slava UA
    Slava UA
    Participant

    @slaffik

    Found. Don’t understand what happened – everything was ok.

    Avatar of Slava UA
    Slava UA
    Participant

    @slaffik

    Fixed. Tomorrow or on Monday I will release new version with new features and several fixes.

    Avatar of paulhastings0
    paulhastings0
    Participant

    @paulhastings0

    Looking forward to it. :)

    Avatar of Slava UA
    Slava UA
    Participant

    @slaffik

    Upgrade please :)

    Avatar of paulhastings0
    paulhastings0
    Participant

    @paulhastings0

    I upgraded and checkboxes are displaying correctly.

    Avatar of Slava UA
    Slava UA
    Participant

    @slaffik

    Thank you for a feedback :)

    Avatar of Pisanojm
    Pisanojm
    Participant

    @pisanojm

    Looks like a bug in CD Avatar Plugin. Other users please confirm: If you go to the FORUMS tab (on main page) and try to click on the ICON of a Group UNDER “Posted In Group” (NOT THE LINK ITSELF -the ICON). Nothing will happen i.e. the group is not opened…

    I’ve tested this on bp.org and clicking the icon takes you to the group. I’ve disabled the CD-AVATAR plugin and clicking the ICON takes me to the group on my site. PLEASE CONFIRM FOR ME AND @SlaFFik

    Thanks!

    Avatar of Pisanojm
    Pisanojm
    Participant

    @pisanojm

    Polite bump about issue with CD Avatar Plugin. (Issue is Forum mini-icons not opening to page when this is installed -see above.) @slaffik

    Avatar of Pisanojm
    Pisanojm
    Participant

    @pisanojm

    @Slaffik Please ping us when you get back on BuddPress.org. Thanks!

Viewing 21 replies - 1 through 21 (of 21 total)

You must be logged in to reply to this topic.