Skip to:
Content
Pages
Categories
Search
Top
Bottom

New Member Profile Information Not Displaying

  • Avatar of connorg
    connorg
    Participant

    @connorg

    I am using WPMU v2.7.2 and BuddyPress v1.0.1; the information submitted in my Registration form is not showing up in their profiles. It worked with several of my first members, but new registration its not working. The only information in their profile is their Username, no other information that was required to be filled out upon registration. What is wrong? Thanks in advance.

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • Avatar of Andy Peatling
    Andy Peatling
    Keymaster

    @apeatling

    Try the default themes first, and see if that works.

    Avatar of connorg
    connorg
    Participant

    @connorg

    Only the BuddyPress theme has the Member Profiles that I am having trouble with.

    Avatar of pdhiman
    pdhiman
    Participant

    @pdhiman

    Hi,

    I am using WordPress MU 2.7.1 . I have the same problem with user registration form. When a user sign up’s and enter his details in the form after the registration when the user login to the site then the only nick name is displayed and he has to fill all the information in the form again then the information is displayed in his profile.

    Jatinder

    Avatar of Kieran
    Kieran
    Participant

    @cozzie

    Yes, I had this problem. I figured it could be a plug-in conflict as, like connorg said, the registration worked fine at the beginning. For me it was the Google Analytics plugin – I deactivated it and all works fine again!

    Avatar of Jeff Sayre
    Jeff Sayre
    Participant

    @jeffsayre

    Whenever you have issues with BuddyPress, the best course of action is to distill your setup down to the lowest common denominator. This means switching to the default BP themes (bphome and bpmember) that come with BuddyPress and deactivating all plugins except BP.

    What happens then? If you do not have any more issues, then you know it has something to do with your custom theme, one of the plugins, or some combination.

    You then start going back up the ladder one step at a time. Switch the default BP themes for your custom themes. Does the problem return? It not, then is has to do with your plugins. Activate one plugin at a time until the issue returns.

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)

You must be logged in to reply to this topic.